RAHOITA YRITYKSESI HANKINNAT JOUSTAVALLA LEASINGRAHOITUKSELLA

Soita numeroon 03-2606530 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen

Tammed Oy:n asiakkailleen tarjoama Leasing rahoitus on erittäin joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille, jotka eivät halua sitoa yrityksen pääomaa hankintoihin. Leasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla.

Kenelle?

Leasing rahoitus soveltuu vakavaraisille yrityksille, yhdistyksille, kunnille sekä ammatinharjoittajille, joilla on oma y-tunnus. Omalla toiminimellä opetustoimintaa tarjoava ETK -kouluttaja saa Leasing rahoituksella hankittua käyttöönsä laadukkaat koulutusnuket, joilla hän parantaa yrityksensä kilpailukykyä koulutusmarkkinoilla.

Kuinka Leasing toimii?

Asiakas pyytää Tammed Oy:ltä tarjousta haluamastaan tuotteesta, esim. Defibrillaattorista 36 kk:n Leasing rahoituksella. Me laskemme asiakkaalle tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen lähetämme tarjouksen Nordea Tukirahoitus Oy:lle tarkistettavaksi ja luototettavaksi.
Saatuamme myönteisen rahoituspäätöksen lähetämme Leasing-sopimuksen asiakkaalle PDF-muotoisena allekirjoitusta varten. Sopimuksen voi allekirjoittaa joko sähköisesti tai tulostettuun sopimukseen kynällä. Saatuamme allekirjoitetun sopimuksen asiakkaalta takaisin lähetämme Defibrillaattorin asiakkaalle tarjouksen mukaisesti varusteltuna.

Tämän jälkeen asiakas maksaa Leasing vuokraa Nordea Tukirahoitus Oy:lle sovitun vuokra-ajan. Leasing maksu sisältää myös vähennettävän arvonlisäveron 24 %.

Sopimuskauden päätyttyä asiakas voi lunastaa laitteen yhdessä sovitulla jäännösarvolla tai palauttaa laitteen takaisin myyjälle.

Kohteen vakuuttaminen

Rahoituskohteen tulee aina olla vakuutettu. Asiakas voi vakuuttaa kohteen omatoimisesti tai hankkia kohteelle täysturvavakuutuksen kätevästi Tukirahoituksen kautta If Vahinkovakuutuksesta.

Lisäkysymyksiä?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Soita numeroon 03-2606530 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen

Yhteistyöterveisin,
Tammed Oy