Antivir LED paneelit

Antivir LED Panel on mullistava antimikrobinen ja antiviraalinen valaisin, joka puhdistaa tilassa olevaa sisäilmaa mm. viruksilta, bakteereilta ja muilta ilman epäpuhtauksilta patentoitujen nanoteknologiaa hyödyntävien suodattimien ja puhaltimen avulla. Antivir LED Panel valaisee miellyttävästi ja poistaa sisäilmasta myös ne vaarallisimmat nanokokoiset pienhiukkaset.

Antivir LED Panel puhdistaa sisäilman 99% jopa 1 nanometrin kokoisilta hiukkasilta, suodatettaviin hiukkasiin kuuluvat sekä bakteerit että virukset.

Yleiset tavallisilla HEPA-suodattimilla varustetut ilmanpuhdistimet puhdistavat sisäilmaa 300 nanometristä ylöspäin. Antivir LED Panel puhdistaa tilasi sisäilmaa siis jopa 300 kertaa tavallisia HEPA-suodattimella varustettuja laitteita tehokkaammin. Esimerkiksi tartuntojen leviämisen tehokkaaksi hillitsemiseksi pelkkä HEPA-suodatin ei riitä.

Antivir LED panel valaisee tilasi tehokkaasti ja miellyttävästi, mutta puhdistaa tilasi sisäilmaa yli 99 prosenttisesti. Laite kierrättää ilmaa 10W moottorin avulla ja nappaa suodattimiinsa jopa 1 nanometrin kokoiset hiukkaset. Esimerkiksi viruksien koko lähtee noin 10 nanometristä ylöspäin. Laitteemme patentoitu suodatin koostuu neljästä kerroksesta. Uloimmat kerrokset ovat pölysuodattimia ja keskeltä löytyy aktiivihiilisuodatin sekä ns. nanosuodatin. Juuri tämä nanosuodatin ottaa kiinni jopa 1 nanometrin kokoiset hiukkaset. Suodatin siis pysäyttää yli 99% ilman epäpuhtauksista, mutta jääkö ne laitteen sisään? Vastaus on ei. Nanosuodatin sisältää hopeaa sekä titaanidioksiidia, jotka eliminoivat epäpuhtaudet. Reaktiota katalysoidaan laitteen sisään rakennetulla UV-valolla, joka ei ole haitallinen ihmisille tai eläimille. Reaktio muuttaa bakteerit, virukset ym. muut ilman epäpuhtaudet hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Kysy lisätietoja ja tarjous: myynti@tammed.fi

Näytetään ainoa tulos

  • Antivir LED Panel

    L9984 799,00 
    Koriin

Näytetään ainoa tulos