3M Aura 9322+ FFP2 NR D hengityssuojain venttiilillä 5 kpl

TUOTENUMERO 502010045

39,00 

Alv 24 %
Veroton hinta 31,45 

Hengityssuojain venttiilillä. Suojaa kiinteiltä ja ei-haihtuvilta nestemäisiltä hiukkasilta.

Varastossa

Kuvaus

3M Aura 9322+ on luotettava, venttiilillä varustettu hengityssuojain, jolla on CE-merkintä. Suojaa keskisuuren pitoisuuden hienojakoiselta pölyltä sekä öljy- ja vesipohjaisilta sumuilta, joita syntyy sementin, puun ja teräksen kanssa työskennellessä. Suojaa käyttäjää myös ilmateitse tarttuvilta taudeilta EN 149 -standardin vaatimalla tavalla* Hengityssuojain venttiilillä on hyvä valinta, jos venttiilittömien hengityssuojien aiheuttama hengitysvastus tuntuu epämukavalta. Hengityssuojaimen venttiili toimii siten, että se suodattaa sisäänhengitysilman, mutta ei uloshengitysilmaa, eli venttiilillisellä hengityssuojaimella et suojaa muita omalta mahdolliselta tartunnalta.

3M Aura FFP2 hengityssuojain venttiilillä ominaisuudet:

– Hyväksyntä: CE-merkki
– Standardi: EN149:2001 + A1:2009
– Tyyppi: FFP2
– Sallittu pitoisuus: 10 x HTP hiukkasille

Erittäin kevyen hiukkassuojaimen kolmiosainen rakenne parantaa mukavuutta ja helpottaa kommunikointia ja sisäpinnan pehmeä materiaali aiheuttaa vähemmän ihoärsytystä. Uloshengitysventtiili vähentää lämmön kertymistä, jolloin hengitysilma on viileämpää ja hengittäminen helpompaa. Tasaisesti kiristyvät päänauhat vähentävät puristuspainetta ja hiukkassuojain istuu hyvin kasvoille.

3M Aura 9322 on luotettava hengityssuojain, jolla on CE-merkintä, hengityssuojaimissa on innovatiivinen matalan hengitysvastuksen suodatinteknologia. 3M hengityssuojaimien edistyksellinen suodatinmateriaali mahdollistaa alhaisen hengitysvastuksen suodattamalla samalla tehokkaasti ilman epäpuhtaudet. Tämä mahdollistaa helpomman hengittämisen ja tekee suojautumisesta miellyttävämpää.

Myydään myös 10 kpl pakkauksessa: 3M Aura 9322+ FFP2 hengityssuojain 10 kpl

Lue käyttöohjeet huolella ennen suojaimen käyttöä.

 

*vähentää kymmenkertaisesti hengitettävän ilman aerosolipitoisuutta 95 % henkilöistä, kun suojain istuu hyvin ja käyttäjää on opastettu suojaimen oikeaan käyttöön. Mikäli suojaimen käyttäjä sairastaa itse ilmateitse tarttuvaa tautia, suojain ei estä taudinauheuttajien leviämistä uloshengitysilman mukana.

 

 

Lisätiedot

Paino 0.08 kg

Saatat myös pitää...