3M Aura 9322+FFP2 hengityssuojain venttiilillä 10 kpl

TUOTENUMERO 50201004

71,90 

Alv 24 %
Veroton hinta 57,98 

Hengityssuojain venttiilillä FFP2. Suojaa kiinteiltä ja ei-haihtuvilta nestemäisiltä hiukkasilta.

Varastossa

Kuvaus

Hengityssuojain venttiilillä 3M Aura 9322+ NR D hiukkas-/ on luotettava, venttiilillä varustettu hengityssuojain, jolla on CE-merkintä. Suojaa keskisuuren pitoisuuden hienojakoiselta pölyltä sekä öljy- ja vesipohjaisilta sumuilta, joita syntyy sementin, puun ja teräksen kanssa työskennellessä. Suojaa käyttäjää myös ilmateitse tarttuvilta taudeilta EN 149 -standardin vaatimalla tavalla*. Venttiilillinen hengityssuojain on hyvä valinta, jos venttiilittömien hengityssuojien aiheuttama hengitysvastus tuntuu epämukavalta. Hengityssuojaimen venttiili toimii siten, että se suodattaa sisäänhengitysilman, mutta ei uloshengitysilmaa, eli venttiilillisellä hengityssuojaimella et suojaa muita omalta mahdolliselta tartunnalta.

Hengityssuojain venttiilillä – ominaisuudet:

– Hyväksyntä: CE-merkki
– Standardi: EN149:2001 + A1:2009
– Tyyppi: FFP2
– Sallittu pitoisuus: 10 x HTP hiukkasille

Hengityssuojaimissa on innovatiivinen matalan hengitysvastuksen suodatinteknologia. 3M hengityssuojaimien edistyksellinen suodatinmateriaali mahdollistaa alhaisen hengitysvastuksen suodattamalla samalla tehokkaasti ilman epäpuhtaudet. Tämä mahdollistaa helpomman hengittämisen ja tekee suojautumisesta miellyttävämpää.

Erittäin kevyen hiukkassuojaimen kolmiosainen rakenne parantaa mukavuutta ja helpottaa kommunikointia ja sisäpinnan pehmeä materiaali aiheuttaa vähemmän ihoärsytystä. Uloshengitysventtiili vähentää lämmön kertymistä, jolloin hengitysilma on viileämpää ja hengittäminen helpompaa. Tasaisesti kiristyvät päänauhat vähentävät puristuspainetta ja hengityssuoja istuu hyvin kasvoille.

Lue käyttöohjeet huolella ennen FFP2 hengityssuojaimen käyttöä.

Hengityssuojain venttiilillä myydään myös 5 kpl erissä

 

*vähentää kymmenkertaisesti hengitettävän ilman aerosolipitoisuutta 95 % henkilöistä, kun suojain istuu hyvin ja käyttäjää on opastettu suojaimen oikeaan käyttöön. Mikäli suojaimen käyttäjä sairastaa itse ilmateitse tarttuvaa tautia, suojain ei estä taudinauheuttajien leviämistä uloshengitysilman mukana.

Lisätiedot

Paino 0.15 kg

Saatat myös pitää...