Aquacel Ag 10 cm x 10 cm, 1 kpl

TUOTENUMERO 34963

11,59 

Alv 24 %
Veroton hinta 9,35 

Erittäin imukykyinen haavasidos infektoituneille haavoille tai haavoille, joissa infektioriski on suuri. Tappaa bakteereja, tukee haavan luontaista paranemista.

Kuvaus

Aquacel Ag on erittäin imukykyinen, hopealla kyllästetty kuitukankainen haavasidos infektoituneille haavoille sekä haavoille, joilla korkea infektioitumisriski. Sopii myös toisen asteen palovammojen hoitoon. Pakattu steriilisti.

Aquacel Ag hyödyntää ainutlaatuista geeliytyvää Hydrofiber® -teknologiaa. Kuitukankainen sidos geeliytyy reagoidessaan haavaeritteen kanssa ja muotoutuu haavaan tiiviisti, pitäen haavan kosteana ja edistäen kuolleen kudoksen poistumista haavasta. Hopea tappaa haavoissa esiintyviä bakteereja (sidoksessa ionista hopeaa 1,2% (Ag+)).Sidosta ei tule käyttää henkilöllä, jolla on yliherkkyys hopealle tai natriumkarboksimetyyliselluloosalle. Sidos on kertakäyttöinen ja sitä voidaan leikata.

Ominaisuudet

  • geeliytyvä haavasidos
  • kosteuttaa haavaa
  • tukee haavan luonnollista paranemista
  • steriili
  • suuri imukyky
  • antimikrobinen
  • voidaan käyttää jopa 7 päivää

Käyttö

Käytä tuotetta terveydenhuollon ammattilaiselta saamiesi yksilöllisten ohjeiden mukaisesti. Käyttökohteita: toisen asteen palovammat, säärihaavat, diabeetikon jalkahaavat, leikkaushaavat, tapaturman aiheuttamat haavat, mekaanisesti tai kirurgisesti puhdistetut haavat, syövästä johtuvat haavat.

Pese kädet ja puhdista haava huolellisesti saamiesi ohjeiden mukaisesti. Aseta haavasidos haavan päälle siten, että sidos ulottuu vähintään 1 cm haavan reunojen ulkopuolelle (palovamman kohdalla vähintään 5 cm terveen ihon päälle). Leikkaa sidosta tarvittaessa. Aseta sidoksen päälle peittosidos, jossa on kosteussuojakerros, esim. Aquacel Foam tai DuoDerm. Hengittävä Aquacel Foam lisää sidoksen imukykyä. Mikäli käytetään hengittämätöntä DuoDermia, haavaa tule tarkkailla normaalia tiiviimmin. Huom! DuoDerm ei sovi peittositeeksi diabeetikon jalkaterän alueen haavoihin.

Tarkkaile haavaa säännöllisesti. Poista sidos kun se on täyttynyt haavaeritteestä tai viimeistään 7 päivän kuluttua. Toisen asteen palovammassa sidosta voi käyttää korkeintaan 14 päivää.

 

Valmistaja: Convatec

 

Lisätiedot

Paino 0.11 kg

Saatat myös pitää...