Boson SARS-CoV-2 koronavirustesti (antigeenipikatesti) 1 kpl

TUOTENUMERO BOSON-1

6,10 

Alv 24 %
Veroton hinta 4,92 

Tuotetunnus (SKU): BOSON-1 Osasto:

Kuvaus

SARS-CoV-2-antigeenipikatesti  on yksivaiheinen in vitro -testi, joka perustuu immunokromatografiaan. Se on suunniteltu nopeaan kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenin määritykseen COVID-19-tautiin epäiltyjen henkilöiden nenän etuosasta otettavista näytteistä. Koronaviruskotitesti on saatavissa 1 kpl:n ja pakkauskoossa

Testi soveltuu kotikäyttöön kuluttajille sekä ammattikäyttöön.
RAPID SARS-COV-2 ANTIGEN TEST CARD (Boson) on nopea ja luotettava antigeenitesti SARS-Co-V-2 viruksen havaitsemiseen. Testi on EU:n hyväksymä ja CE-merkitty (CE0123)
Testin valmistaja on Xiamen Boson Biotech Co, Kiina. Bosonin testi on validoitu myös Sveitsissä MediCovid Ag-tuotemerkillä, missä se oli 10 kertaa herkempi kuin kontrollina käytetty Rochen vastaava testi.

Testiä suositellaan erityisesti seitsemän päivän aikana oireiden ilmaantumisesta, altistumisepäilystä tai muulloinkin haluttaessa varmistusta siitä, että henkilöllä ei ole COVID-19 tautia aiheuttavaa virusta. Testi tehdään helposti nenän limakalvolta. Näytettä ei tarvitse ottaa nenänielukanavasta. Tulokset ovat luettavissa 15 minuutissa. Testi tunnistaa myös mutatoituneet virukset.

Kliininen suorituskyky:
Herkkyys 96 %; spesifisyys 99 % ja tarkkuus (accuracy) 98.6 %.

Muistathan, että kotona tehtävä koronavirustesti ei vastaa lääketieteen ammattilaisen tekemää virallista koronavirustestiä, vaikka testin suorituskyky on erittäin hyvä, näytteen keruussa maallikko ei kykene samaan suoritukseen kuin koulutuksen saanut näytteenottaja. Jos sinulla on oireita, hakeudu paikkakuntasi viralliseen koronavirustestiin välittömästi. Huomaathan myös, että tehty koronavirustesti ei milloinkaan poista tartuntatautilääkärin määräämää karanteenia.

Lisätiedot

Valitse määrä:

1 kpl, 5 kpl