Ale!

FFP2 hengityssuojain KN95, ilman venttiiliä 50 kpl

Tuotenumero S9401-50.

279,00  217,00 

Veroton hinta 175,00 

Varastossa

Kuvaus

FFP2 hengityssuojain KN95. Tukkupakkaus, jossa 50 kpl yksittäispakattuja FFP2 tason hengityssuojaimia pakattuna muovipussiin. Venttiilitön hengityssuojain täyttää Suomessa testatusti FFP2 – vaatimustason sekä se täyttää EN149:2001 standardin, kiinalaisen KN95 ja yhdysvaltalaisen N95 -suojainluokituksen, eli se suodattaa 1–5 μm kokoiset hiukkaset, eli pölyn, mikrobit ja virukset vähintään 94% tehokkuudella ja suojaa partikkeleilta.

FFP 2 Hengityssuojain on erittäin kevyt ja mukava käyttää ja siinä on muotoiltava nenäosa. FFP2 kasvomaski on oikein käytettynä tehokas suoja ja oikein käytettynä eli tiiviisti nenän ja suun ympärille kiinnitettynä siinä on hieman hengitysvastusta.

Olemme saaneet muutaman palautteen hengityssuojainten kuminauhojen tiukkuudesta. FFP2 hengityssuojainten kuminauha on tarkoituksella tiukempi kuin esimerkiksi kasvosuojissa, jotta saavutetaan tiivis maski. Kuminauhoja voi myös varovasti venyttää,  jolloin ne antavat hieman periksi.

Pyydä tarjous isommista eristä!

Katso muut kasvomaskimme:

Kertakäyttöinen kasvosuoja SBetter Type II 50 kpl

FFP2 hengityssuoja 5 kpl

FFP2 hengityssuoja 10 kpl

FFP2 hengityssuojain 20 kpl

Aura FFP2 hengityssuojain venttiilillä 5 kpl

 

Ominaisuudet:
– Hyväksyntä: CE-merkki
– Standardi: EN149:2001
– Tyyppi: FFP2
– Sallittu pitoisuus: 10 x HTP hiukkasille

 

FFP2 – hengityssuojaimen käyttöohje

  • – Pese kädet huolellisesti ennen kuin kosketat hengityssuojaan.
  • – Maskit ovat yksittäispakattu, avaa pakkaus ja tarkasta, että hengityssuoja on oikein päin (näet sen esimerkiksi teksteistä ja muotoiltavasta nenäosasta. aseta maskin yläosa nenän juureen ja muotoile maski nenäsi mukaisesti.
  • – Ota kiinni korvalenkeistä ja vedä ne korviesi taakse
  • – Varmista, että maski on tiiviisti, vältä koskemista maskiin käyttäessäsi sitä.
  • – Kasvomaskit ovat henkilökohtaisia ja kertakäyttöisiä, niitä suositellaan pidettäväksi enintään tunnin ajan, FFP2 hengityssuoja on tiivis ja se aiheuttaa jonkun verran hengitysvastusta, jos sinulla on astma tai hengitysvaikeuksia, keskustele lääkärisi kanssa hengityssuojan käytöstä.
  • – Käytön jälkeen pese kätesi huolellisesti, riisu hengityssuoja ottaen kiinni korvalenkeistä, älä käytä uudestaan.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Saatat myös pitää...