Tieto, Taito ja Tarvikkeet ensiapuun 30 vuoden kokemuksella

Tammed Oy on ensihoito- ja ensiaputarvikkeiden erikoisliike, joka varustaa ja kouluttaa sekä yksityis- että yritysasiakkaat toimimaan oikein tapaturmatilanteissa. Tammed on asiantunteva kumppani, joka huolehtii, että sinulla on asianmukaiset ja helppokäyttöiset välineet sekä hätätilanteen sattuessa niiden käyttämiseen tarvittava tieto ja taito. Näin Tammed on asiakkaan kanssa ensimmäisenä paikalla, kun apua tarvitaan.

Asiakas saa Tammedilta valmiudet, osaamisen ja tarvittavat välineet tapaturmatilanteisiin.

Laatua toimintaan

Tammed valmistuttaa kaikki omalla tuotemerkillä varustetut ensiapulaukut, ensihoitoreput ja muut varustelaukut ompelimoilla, joilla on vuosien kokemus alalta ja työn laatu täyttää vaativammatkin kriteerit. Suurin osa tuotteista ommellaan Suomessa. Kalustamme lisäksi valmiita EVY-laukkuja sekä pelastuslaitoksille että vapaa-ehtoisille pelastus- ja ensiapuryhmille. Valikoimissamme on myös muidenkin valmistajien laadukkaita laukkuja ja ensihoitoreppuja.

Oikeat välineet työhön ja vapaa-aikaan

Tammed Oy:n tuotevalikoimasta löytyy kaikenkokoisten työpaikkojen ensiapuvälineistön lisäksi myös asianmukaiset varusteet vapaa-aikaan, teollisuuden ja SPR:n ensiapuryhmille sekä nykyaikaiseen ensivastetoimintaan. Tammed auttaa asiakastaan myös tarvittavan välineistön tarvekartoituksessa.

Helppokäyttöiset Philipsin defibrillaattorit (AED) lisävarusteineen ovat löytäneet kauttamme paikkansa sairaaloissa, ambulansseissa, uimahalleissa ja mm. kauppakeskuksissa. Defibrillaattori-toimitukseemme sisältyy kattava käyttökoulutus asiakkaan tiloissa. Terveydenhuollon palveluntuottajat voivat tilata mm. potilasdiagnostisia laitteita sekä kulutustarvikkeita verkkokaupastamme ympäri vuorokauden.

Koulutuspalveluita asiakkaan tarpeen mukaan

Tammedin koulutuspalvelutarjontaan kuuluu perinteisten Ensiapukurssien lisäksi muun muassa PPE-elvytyskursseja sekä rakennusteollisuuden työsuojeluvastaaville suunnattu rankavammapotilaan tuentaopetus (SCI-training). Koulutuspalvelut räätälöidään aina asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan.

Yli 30 vuotta toiminut Tammed on vakiinnuttanut asemansa Suomessa luotettavana ensihoito- ja ensiaputarvikkeiden toimittajana, jonka edustuksesta löydät kaikki alan johtavat tuotemerkit.

 

Tammed Oy
Tuomaalankatu 1
33580 TAMPERE

Puhelin +358 3 260 6530

Email: myynti@tammed.fi
www.tammed.fi

Liikkeemme on avoinna normaalisti arkisin klo 08:30 – 15:30.

Jotta voisimme palvella noutoasiakkaitamme mahdollisimman sujuvasti, ole hyvä ja ilmoita tulostasi etukäteen puhelimitse numeroon 03 260 6530 tai sähköpostilla myynti@tammed.fi