Defibrillaattorit ja tarvikkeet

Jos haluat varmuutta, helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta, valintasi on luotettava Philips HeartStart defibrillaattori. Esittelemme mielellämme defibrillaattoreitamme Tampereen, Pirkanmaan ja koko Suomen alueilla.

Pyydä esittely tai kysy tarjous myynti@tammed.fi tai 03 260 6530

UUTTA! Hanki defibrillaattori joustavalla leasingrahoituksella.

Puoliautomaattisten defibrillaattoreiden (AED) käyttökoulutus on olennainen osa nykyaikaista ensiapukurssia.  Kaikkien HeartStart defibrillaattoreiden ytimen muodostavat SMART Analysis- ja SMART Biphasic -toiminnot. SMART Analysis määrittää sähköiskun tarpeen, SMART Biphasic – aaltomuoto toimii erittäin tehokkaasti sydämenpysähdyksen hoidossa, mutta ei vahingoita heikkoa sydäntä. Philipsin valmistamat AED:t ovat tutkimusvertailujen*’ mukaan helpoimpia käyttäjän kannalta ja turvallisimpia potilaan kannalta. Philips on ainoa valmistaja, joka käyttää AED-laitteissaan patentoitua SMART Biphasic matalaenergiaa. Tämän avulla saavutetaan AED:lle mahdollisimman pieni joulemäärä ja tällöin sydänlihas toipuu paremmin siihen annetuista sähköimpulsseista. Eri valmistajien defibrillaattoreilla on paljon eroja ja suosittelemme tutustumaan eri defibrillaattoreiden ominaisuuksiin ja varsinkin annettavaan joulemäärään. Oikein käytettynä defibrillaattori luo turvallisuutta ja pelastaa ihmishengen. Laitteemme on suunniteltu ns. maallikkokäyttöön ja ne opastavat käyttöä sekä visuaalisesti että suomenkielisin äänikomennoin.

Philipsin varastovalikoimastamme löytyy eritasoisten defibrillaattoreiden lisäksi kaikki tarvittavat huoltotarvikkkeet, kuten elektrodit ja paristot. Paristojen käyttöikä on yleensä neljä vuotta, Muuta huoltoa Philipsin AED ei tarvitsekaan. Philipsin defibrillaattori on suunniteltu kestämään ja siksi niille tarjotaan 8 vuoden takuu! Vuokraamme deffoja mm. yleisötilaisuuksiin ja urheilutapahtumiin.

23.11.2016 Duodecimin sanastolautakunnan kokouksessa defibrillaattorille hyväksyttiin uusi nimi: sydäniskuri. Verkkokaupastamme löydät sydäniskurit sekä uudella että vanhalla tutulla defibrillaattori -nimellä

* When every minute counts

’ FRx Techical Reference –  LITERATURE SUMMARY FOR HEARTSTART AEDS s.112->

Philips HeartStart FRx – PDF-esite

Defibrillaattori – FRx ja FR3 ominaisuusvertailu  – Tammedin oma ominaisuusvertailu edustamistamme malleista