Koulutusvälineet

Elvytysnukke on etk- ensiapukouluttajan kenties tärkein työkalu. Elvytysnukkeja on monentasoisia, yksinkertaisista manikineista sairaaloihin tarkoitettuihin edistyneisiin ALS simulaattorinukkeihin, joista esimerkkinä on hintaluokassaan voittamaton AmbuMan Advanced.

AmbuMan Sam iQF on huippulaadukas ja kestävä valinta kohtuuhintaista elvytysnukkea etsivälle, markkinoiden todennäköisesti monipuolisimmalla älylaitteeseen tulevalla elvytyspalautteella. AmbuMan Basic iQF  on hyvä vaihtoehto niille, ketkä arvostavat edelleen mekaanisen palautteen tärkyttä.

Valikoimistamme löydät myös eritasoiset Anne-nuket juuri omien koulutustarpeidesi mukaan räätälöitynä. Hätäensiavun peruskertaukseen riittää hyvin Little Anne, mutta jos opetat työksesi sairaalaympäristössä, vaatimukset nuken suhteen kasvavat. Ilmatiepäällä varustettu QCPR Resusci Anne ja SimPad Skillreporter voi olla hyvä valinta.

Hyllystämme löytyy nopealla toimitusajalla vaihtokeuhkot ja vaihtokasvot useimpiin Anne nukkeihin sekä kasvonsuojusrullat  sekä ETK:n tarpeisiin sopivat varustelaukut koulutustarvikkeiden kuljetusta ja säilytystä varten.

Olemme koonneet esitteitä ja videoita Anne-nukesta mediapankkiimme.