Suojavarusteet

Suojavarusteet koti- ja ammattikäyttöön. Olemme koonneet tälle sivulle kaikki edustamamme henkilökohtaiset suojatuotteet.  Kasvosuojaimet, FFP2-hengityssuojaimet, käsidesit, suojakäsineet sekä muut henkilökohtaiset suojatuotteet.

Suojatarvikkeilla voit lisätä suojautumistasi tartuntataudeilta, kuten influenssa tai koronavirus (covid-19). Parhaan suojan saat FFP2 hengityssuojaimella, edustamamme maskit suodattavat tutkitusti vähintään 94% partikkeleista täyttäen myös KN95 -standardin. Myymme näitä kolmessa eri pakkauskoossa: 10 kpl, 20 kpl ja 50 kpl.

Kasvosuoja ei suojaa koronavirustartunnalta, mutta se voi ehkäistä roiskeilta ja vähentää uloshengitysilman pisaroita suojaten muita. Kasvosuojia käytetään usein, jos itsellä on flunssaa, yskää tai hengitystieoireita. Kasvosuojista suosittelemme Roiskesuojattua kirurgista suu-nenäsuojusta.

Suojakäsineitä on saatavilla nitriilisinä ja vinyylisinä. Nitriilihansikkaita suositaan erityisesti hoitoalalla, jolla pidetään tärkeänä hansikkaiden kestävyyttä ja turvallisuutta. Vinyylihansikkaita suositaan puolestaan esimerkiksi ravintola-alalla, jossa kestävyys ja suojaavuus eivät ole yhtä tärkeitä ominaisuuksia kuin vaikkapa hoitoalalla.

Taudeilta ja mikrobeilta suojautuessa käsihygienia on erittäin tärkeää ja tärkein on huolellinen käsienpesu. Joskus käsienpesu on mahdotonta, jolloin käsidesi on paras vaihtoehto. Edustamme kotimaisia käsidesejä, kuten Poikain Parhaat ja PRF käsidesi.

Näytetään tulokset 1–12 / 39

Näytetään tulokset 1–12 / 39