Cardiolife AED-3100 defibrillaattori

TUOTENUMERO C-3100

Alkaen: 1 729,80 

Alv 24 %
Veroton hinta 1 395,00 

Nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen defibrillaattori

Cardiolife AED-3100 -defibrillaattorin helppokäyttöisyys, intuitiivinen muotoilu ja ääniohjeet auttavat avunantajaa turvallisesti läpi elvytyksen.

Cardiolife AED-3100 -defibrillaattoria voidaan käyttää sekä aikuisilla että lapsilla vaihtamatta elektrodeja. Energiamäärä on helppo ja nopea vaihtaa lapsikytkimestä, mikäli elvytettävänä on alle 8-vuotias lapsi.

Laitepakettiin kuuluu:
  • Cardiolife AED-3100 -defibrillaattori
  • AED-3100 akku (4 vuoden käyttöikä)
  • AED-3100-elektrodi (2 vuoden käyttöikä)
  • Opastetarrapakkaus ja ” Ohjeet sydänpysähdyksen ensiapuun” A4-juliste (paperi)
Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Opastekilpi, defibrillaattori

Tuotenumero 172003
1

Kuvaus

Nihon Kohden Cardiolife AED-3100 defibrillaattori

Nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen defibrillaattori

Defibrillaattorin helppokäyttöisyys, intuitiivinen muotoilu ja ääniohjeet auttavat avunantajaa turvallisesti läpi elvytyksen.

Helppo 3-vaiheinen käyttö

1) Käynnistä defibrillaattori avaamalla kansi. Ääniohjeet alkavat välittömästi ja opastavat sinua defibrillaattorin käytössä

2) Kiinnitä elektrodit potilaan rintakehään. Kun elektrodit on kiinnitetty, AED-3100 alkaa välittömästi analysoida sydämen rytmiä.

3)  Paina iskupainiketta. Jos isku on suositeltavaa, iskupainike alkaa vilkkua. Paina iskupainiketta antaaksesi isku potilaalle.

Sopii sekä lapsille että aikuisille

Cardiolife AED-3100 -defibrillaattoria voidaan käyttää sekä aikuisilla että lapsilla vaihtamatta elektrodeja. Energiamäärä on helppo ja nopea vaihtaa lapsikytkimestä mikäli elvytettävänä on alle 8-vuotias lapsi.

Automaattinen itsetestaus ja 8 vuoden takuu

Cardiolife AED-3100 suorittaa itsetestin joka päivä. Defibrillaattorin tila,elektrodien viimeinen käyttöpäivä, akun viimeinen käyttöpäivä ja akun jäljellä oleva kapasiteetti kuuluvat päivittäiseen itsetestaukseen. Kerran kuukaudessa laite suorittaa tätäkin perusteellisemman itsetestauksen.

Defibrillaattorilla on 8 vuoden takuu.

EKG-tiedot tallennetaan

Cardiolife AED-3100 kerää ja tallentaa EKG-tiedot ja elvytystapahtumatiedot 30 minuutin ajan. Tallennetut tiedot ja testitulokset voidaan siirtää langattomasti Bluetoothin kautta tietokoneeseen.

Kestävä ja kompakti muotoilu

Cardiolife AED-3100 toimii laajalla lämpötila-alueella -5 – +50 ˚C. Kompakti laite painaa vain 2,3 kg sisältäen akkun ja elektrodit. Suojausluokituksen IP66 ansiosta AED-3100 on suojattu vesisuihkuilta.

Sydämen rytmin jatkuva analyysi

Nihon Kohdenin jatkuva VT/VF-analyysialgoritmi analysoi EKG-aaltomuodon – myös elvytyksen aikana. Lataus alkaa jo ennen ohjeistusta iskun antamiseen, mikä nopeuttaa iskun antamista. Defibrillaattorilla kestää alle 15 sekuntia käynnistyksestä iskun antamiseen potilaalle.