CAT Tourniquet -taktinen kiristysside, musta

Tuotenumero CAT.

Kiristysside suuren verenvuodon tyrehdyttämiseen. Musta väri erityisesti armeija- ja viranomaiskäyttöön. Sopii käytettäväksi yhdellä kädellä.

37,08 

Veroton hinta 29,90 

Kuvaus

CAT Tourniquet -taktinen kiristysside runsaan valtimoverenvuodon tyrehdyttämiseen henkeä uhkaavissa verenvuodoissa.

CAT siteessä on käyttöä helpottavat ja nopeuttavat tarrakiinnitykset sekä tarravarmistus. CAT-side on erityisesti yksin työskenteleville tai kulkeville henkilöille suunniteltu helppo- ja nopeakäyttöinen kiristysside. Käyttö onnistuu tarvittaessa yhdellä kädellä ja potilaan itse käytettäväksi. Siteen käyttö on tärkeää opetella etukäteen.

Kiristysside on pienen kokonsa johdosta kätevä ottaa mukaan ja se sopii niin metsurille, metstästäjälle, poliisille, sotilaalle tai eränkävijälle siteeksi, joka voi pelastaa käyttäjänsä hengen voimakkaassa verenvuototilanteessa. Sidettä käyttää myös puolustusvoimat.

 

Värivaihtoehdot

Huomaamaton mustan värinen kiristysside on suunnattu erityisesti armeija- ja viranomaiskäyttöön. Side sulautuu muuhun vaatetukseen eikä kiinnitä vihollistahon huomiota.

Näkyvä oranssin värinen CAT kiristysside on tarkoitettu siviilikäyttöön kenen tahansa käytettäväksi. Mikäli joudut käyttämään sidettä, kirkas väri auttaa myöhemmin pelastushenkilökuntaa huomaamaan siteen.

Sininen CAT kiristysside on tarkoitettu harjoituskäyttöön. Kun harjoittelet erillisellä kiristyssiteellä, tositilanteeseen tarkoitettu musta tai oranssi kiristysside toimii hyvin, eikä ole löystynyt harjoituskäytössä.

 

CAT Tourniquet -taktisen kiristyssiteen säilytyskotelot:

 

CAT Tourniquit kiristyssiteen historia

CAT-siteet on kehitetty Yhdysvalloissa armeijan ja viranomaisten käyttöön. Siteelle löytyy käyttökohteita niin siviilipelastus-, kuin armeija- ja poliisikäytössä.

CAT on laajasti testattu ja se on saanut yhdysvaltain armeijan Top 10 Greatest Invention by the U.S. Army palkinnon. Cat Tourniquet on myös Suomen puolustusvoimien käytössä. Kiristysside julkaistiin Yhdysvaltain armeijalle vuonna 2005 ja sen jälkeen se on vähentänyt laajasta verenvuodosta johtavia kuolemia 85 %.

Valmistusmaa: USA

CAT kiristyssiteen esittely ja valmistelu käyttöön:

Oheisessa videossa näytetään CAT siteen käyttö:

 

Lisätiedot

Paino 0.08 kg

Saatat myös pitää...