CAT Tourniquet -taktinen kiristysside, musta

Tuotenumero CAT.

37,08 

Veroton hinta 29,90 

Kuvaus

CAT Tourniquet -taktinen yhdenkäden kiristysside valtimoverenvuodon tyrehdyttämiseen. CAT siteessä on käyttöä helpottavat ja nopeuttavat tarrakiinnitykset sekä tarravarmistus. CAT side on erityisesti yksin työskenteleville tai kulkeville henkilöille suunniteltu yhden käden kiristysside, jonka käyttö on nopeaa ja helppoa. CAT on laajasti testattu ja se on saanut yhdysvaltain armeijan Top 10 Greatest Invention by the U.S. Army palkinnon. Cat Tourniquet on myös Suomen puolustusvoimien käytössä. Kiristysside julkaistiin Yhdysvaltain armeijalle vuonna 2005 ja sen jälkeen se on vähentänyt laajasta verenvuodosta johtavia kuolemia 85%.

Nyt myös oranssina

CAT siteet on kehitetty Yhdysvalloissa armeijan ja viranomaisten käyttöön. Siteelle löytyy käyttökohteita niin siviilipelastus, kuin armeijan ja poliisin käytössä.

Kiristysside on pienen kokonsa johdosta kätevä ottaa mukaan ja se sopii niin metsurille, metstästäjälle, poliisille, sotilaalle tai eränkävijälle siteeksi joka voi pelastaa käyttäjänsä hengen voimakkaassa verenvuototilanteessa.

Sidettä käyttää myös puolustusvoimat ja se on suunniteltu potilaan itsekäytettäväksi.

CAT Tourniquet siteet valmistetaan USA:ssa

Cat siteen esittely ja valmistelu käyttöön:

Oheisessa videossa näytetään CAT siteen käyttö:

 

Lisätiedot

Paino 0.08 kg