Ale!

FFP2 hengityssuojain, ilman venttiiliä 5 kpl

Tuotenumero S9401-5.

33,00  24,80 

Veroton hinta 20,00 

Varastossa

Kuvaus

FFP2 hengityssuojain

Venttiilitön yksittäispakattu ffp2 hengityssuojain täyttää Suomessa testatusti FFP2 – vaatimustason sekä se täyttää EN149:2001 standardin, kiinalaisen KN95 ja yhdysvaltalaisen N95 -suojainluokituksen, eli se suodattaa 1–5 μm kokoiset hiukkaset: pölyn, mikrobit ja virukset vähintään 94% tehokkuudella ja suojaa partikkeleilta.

Varmista aina myyjältä, että ostamasi ffp2 hengityssuojaimet on testattu Suomessa EN149:2001 -standardin mukaan. Lue lisää henkilönsuojaimista Tukesin sivuilta.

Vain vähintään FFP2 tason hengityssuojaimet antavat oikein käytettynä suojaa virustartunnoilta. Yksittäispakattuina ja kertakäyttöisinä hengityssuojia on helppo pitää mukana ja käsitellä. Avaamiseen et tarvitse saksia, vaan voit käyttää repäisypintaa. Näin FFP2 hengityssuojaimia on helppo pitää mukana autossa tai laukussa.

Kertakäyttöinen hengityssuojain on erittäin kevyt ja mukava käyttää ja siinä on muotoiltava nenäosa. FFP2 hengityssuojain on oikein käytettynä tehokas suoja ja oikein käytettynä siinä on hieman hengitysvastusta. Olemme saaneet muutaman palautteen hengityssuojainten kuminauhojen tiukkuudesta. FFP2 hengityssuojainten kuminauha on tarkoituksella tiukempi kuin esimerkiksi kasvosuojissa, jotta saavutetaan tiivis maski.

Katso muut kasvosuojat:

Kertakäyttöinen kasvosuoja SBetter Type II 50 kpl

Kirurginen suu-nenäsuojus/kasvosuoja Type IIR

FFP2 hengityssuoja 10 kpl

FFP2 hengityssuojain 20 kpl

FFP2 hengityssuojain 50 kpl

3M Aura FFP2 hengityssuojain venttiilillä 5 kpl

 

Ominaisuudet:
– Hyväksyntä: CE-merkki
– Standardi: EN149:2001
– Tyyppi: FFP2
– Sallittu pitoisuus: 10 x HTP hiukkasille
– Tuote on testattu VTT:llä.

FFP2 hengityssuojaimen käyttöohje

  • – Pese kädet huolellisesti ennen kuin kosketat hengityssuojaan.
  • – Maskit ovat yksittäispakattu, avaa pakkaus ja tarkasta, että hengityssuojain on oikein päin (näet sen esimerkiksi teksteistä ja muotoiltavasta nenäosasta. Aseta maskin yläosa nenän juureen ja muotoile maski nenäsi mukaisesti.
  • – Ota kiinni korvalenkeistä ja vedä ne korviesi taakse.
  • – Varmista, että maski on tiiviisti, vältä koskemista maskiin käyttäessäsi sitä.
  • – Kasvomaskit ovat henkilökohtaisia ja kertakäyttöisiä, niitä suositellaan pidettäväksi enintään tunnin ajan, hengityssuoja on tiivis ja se aiheuttaa jonkun verran hengitysvastusta, jos sinulla on astma tai hengitysvaikeuksia, keskustele lääkärisi kanssa hengityssuojan käytöstä.
  • – Käytön jälkeen pese kätesi huolellisesti, riisu hengityssuojain ottaen kiinni korvalenkeistä, älä käytä uudestaan.

Katso videolta FFP2 hengityssuojaimet esittely ja käyttöohje

Lisätiedot

Paino 0.05 kg

Saatat myös pitää...