QuikClot Combat gauze

TUOTENUMERO 5170

56,42 

Alv 24 %
Veroton hinta 45,50 

Tuotetunnus (SKU): 5170 Osastot: ,

Kuvaus

QuikClot Combat Gauze on tehokas hemostaattiside, jota suositellaan ensisijaisena hemostaattisena siteenä, kun kyseessä on henkeä uhkaava verenvuoto.

QuikClot Combat Gauze on 7.5 cm leveä, 3,7 m pitkä, z-taitettu, pehmeä, valkoinen, kaoliinilla kyllästetty sideharso. Combat gauzessa on röntgenissä näkyvä nauha. Tuote on vakuumipakattu helposti avattavaan pussiin ja se on käyttökelpoinen viisi vuotta. Saatavissa myös edullinen harjoitusside QuikClot Combat gauze trainer. QuikClot hemostaattiset siteet on kyllästetty kaoliinilla, epäorgaanisella mineraalilla, joka kiihdyttää veren hyytymisprosessia.

QuikClot siteet pysäyttävät verenvuodon huomattavasti nopeammin ja ovat tehokkaampia kuin kirurgiset siteet. Useat testit ovat osoittaneet myös tehokkuuden verrattuna muihin hemostaattisiin tuotteisiin. QuikClot- hemostaatti ei sisällä eläinproteiinia, ihmisproteiinia, äyriäis- tai kasviperäisiä ainesosia, joten se on allergiavapaa. Kaoliini ei aiheuta myöskään lämpöreaktioita eli kaikki QuikClot tuotteet ovat turvallisia käyttää.

United States Army Institute for Surgical Research (USAISR) ja the Naval Medical Research Center (NMRC) suorittivat mittavat testaukset, joiden perusteella CoTCCC (Committee of Tactical Combat Casualty Care) suosittelee QuikClot Combat gauzea ensisijaisena hemostaattisena siteenä, kun kyseessä henkeä uhkaava verenvuoto eikä kiristyssidettä voida käyttää. Combat Gauzea voidaan suositellaan käytettäväksi myös yhdessä kiristyssiteen kanssa, jos evakuointiajan oletetaan olevan pidempi kuin 2 tuntia.

Lisätiedot

Paino 0,000000 kg