Tammed Raptor ensihoitoreppu

TUOTENUMERO 1932

236,84 

Alv 24 %
Veroton hinta 191,00 

Tammedin huippulaadukas ensihoitoreppu, tutustu myös Raptor XL ensihoitoreppuun

Varastossa

Kuvaus

Tammed Raptor ensihoitoreppu on vuoden 2021 uutuus ensihoidon ja varsinkin taktisen ensihoidon ammattilaisille. Raptor sarjan tyylikkäät ensihoitoreput on suunniteltu yhteistyössä pelastusalan ammattilaisten kanssa. Materiaali on tutusti 1000 denierin Cordura-nylonia. Cordura-nylon on erittäin kestävää, sillä on korkea vetolujuus, se ei repeydy ja hylkii likaa. Tutustu myös Raptor XL ensihoitoreppuun

Raptor ensihoitorepussa on monia hyötyjä suhteessa muihin ensihoitoreppuihin. Likaa hylkivä ja kestävä materiaali, MOLLE-kiinnitykset repun viilekkeissä ja sivussa helpottavat VIRVE-puhelimien ja muiden kiinnittämistä, repun painopiste on suunniteltu mahdollisimman ergonomisesti ja kiinnitystä voi siirtää pysty- ja vaakatasossa.

Vetoketjut ovat laadukasta YKK:n telaketjua, joka kestää ja liikkuu liukkaasti myös pakkasella, vetoketjujen vetimiksi valitsimme heijastavat isot vetimet, joiden käyttö onnistuu vaikka näppylähanskat kädessä.

Repussa on kaksi pikkutaskua, jossa molemmissa on kolme verkkotaskua. Repun sisällä on velcro-kiinnitys, johon voit kiinnittää moduuleita ja mitä tahansa, joissa on velcrotarra. Raptor ensihoitorepun isoon taskuun mahtuu esimerkiksi defibrillaattori ja yksi tarvikemoduuli. Ensihoitorepun sivussa on myös yksi verkkotasku. Heijastimet ympäröivät ensihoitoreppua.

Raptor ensihoitoreput on suunniteltu ja ommeltu Suomessa. Käytettävyys ja kestävyys ovat samalla viivalla Statpacksin huippulaadukkaiden ensihoitoreppujen kanssa.

Ulkomitat
korkeus: 40 cm
leveys: 34 cm
syvyys: 24 cm

Sisäosa
korkeus: 40 cm
leveys: 34 cm
syvyys: 15 cm

 

 

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg