TechTrade Ready-Heat II lämpöpeite, 86x122cm

Tuotenumero BL285.

TechTrade ReadyHeat II on tarkoitettu hypotermian hoitoon ja ehkäisyyn. Liina lämpenee 37.8°C asteeseen 10 minuutissa vakuumipussin avaamisen jälkeen ja pysyy lämpimänä 6 tuntia.

37,08 

Veroton hinta 29,90 

Varastossa

Kuvaus

Ready-Heat II on tarkoitettu äärimmäisissä tilanteissa hypotermian hoitoon ja ehkäisyyn. Se soveltuu hyvin ensihoito- ja ensivastekäyttöön. Ready-Heat II -peite lämpenee itsestään pakkauksen avaamisen jälkeen, kun se tulee kosketuksiin ilman kanssa. Peite lämpenee 37.8°C asteeseen 10 minuutissa vakuumipussin avaamisen jälkeen ja pysyy lämpimänä 6 tuntia. Ready-Heat on ensimmäisiä täysin kannettavia lämpiäviä peitteitä, sitä käytetään ensihoidon ja sairaalakäytön lisäksi armeijassa, vesi- sekä vuoripelastustoiminnassa.

Ready-Heat II on kooltaan 86 x 122 cm avattuna ja se on pakattu läpinäkyvään muoviin. Pakatun Ready-Heat-peitteen varastointiaika on 5 vuotta. TechTrade on Amerikkalainen yritys, jolla on viidentoista vuoden kokemus ensihoitotekstiilien valmistamisesta.

Yhdessä peitossa on 12 lämpiävää levyä ja tuote on kertakäyttöinen. Ready Heat- tuotteet hylkivät vettä ja suojaavat auringon UV-säteiltä.

Saatat myös pitää...