ZOLL AED 3

TUOTENUMERO ZOLLAED3-I

Alkaen: 2 597,80 

Alv 24 %
Veroton hinta 2 095,00 

Toimituksessa on mukana heti käyttövalmis ZOLL AED 3 defibrillaattori, paristo, viisi vuotta säilyvät CPR UNI-padz- elextrodit, jossa on mukana vaatesakset.

 

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

AED 3 laukku

Tuotenumero 8000.0012.50
1

AED 3 seinäteline

Tuotenumero 8000.0012.55
1

AED 3 seinäteline suojalaukussa olevalle defibrillaattorille

Tuotenumero 8000.0012.66
1

CPR Uni-Padz yleiselektrodi elvytyspalautteella - lapsille/aikuisille

Tuotenumero 8900.0002.80

Metallinen seinäkaappi defibrillaattorille hälyttimellä, Arky

Tuotenumero DI251
1

Aivia In seinäkaappi defibrillaattorille (hälytyksellä ja valaistuksella)

Tuotenumero AIVIA-IN
1

AED 3 akku

Tuotenumero 8000.0006.96

Opastekilpi, defibrillaattori

Tuotenumero 172003
1

Kuvaus

ZOLL AED 3 defibrillaattori

Entistä tehokkaampaa apua elvyttäjille

ZOLL AED 3™ tarjoaa entistä tehokkaampaa apua elvyttäjille. Helppo käyttää, helppo omistaa ja helppo ylläpitää.

Tammedilla terväpiirtoinen etäkoulutus (Arvo 200€) kuuluu aina sydäniskurin hintaan. Paikalla tapahtuvasta ensiapu- ja laitteen käyttökoulutuksesta pyydä tarjous.

Helppo käyttää

Laitteen sisäänrakennettu Real CPR Help -teknologia antaa reaaliaikaisen palautteen paineluelvytyksen laadusta mahdollistaen korkealaatuisen elvytyksen. Yleiskäyttöiseen CPR Uni-padz -elektrodiin integroitu sensori mittaa rintakehän paineluita, antaa niistä palautteen ja opastaa oikeaan painelusyvyyteen ja -taajuuteen näytön visuaalisten opasteiden ja äänikomentojen avulla.

Laite ohjaa toimimaan vaihe vaiheelta teksti- ja ääniopasteiden avulla ohjeistaen esimerkiksi ”Paina kovemmin” ja ”Hyvin paineltu”. Painelusyvyyden mittari antaa näytöllä reaaliaikaisesti tiedon jokaisen painelun syvyydestä. Jatkuvatoiminen metronomi auttaa ylläpitämään oikean painelutaajuuden, vähintään 100 painallusta minuutissa.

Suuri värinäyttö esittää PPE-ajastimen jäljellä olevan elvytysjakson keston, elvytyksen kokonaisajan ja annettujen iskujen määrän. Nämä tiedot ovat tärkeitä ensihoitohenkilöstön saapuessa tapahtumapaikalle.

Aseta laite tarpeen mukaan joko pysty- tai vaaka-asentoon optimaalisen näkyvyyden varmistamiseksi. Voit käyttää laitetta tavanomaiseen tapaan vaaka-asennossa tai pystyasennossa, jolloin näkyvyys on sama kuin ammattilaisten käyttämissä laitteissa.

CPR Uni-padz

Ainutlaatuisen yleiskäyttöiset CPR Uni-padz -elektrodit soveltuvat käytettäviksi sekä lapsilla että aikuisilla – säilyvyysaika 5 vuotta. Elektrodit tallentavat rintakehän painallusten tiedot elvytyksen aikana.

Lapset

Jos kyseessä on lapsipotilas, vaihda AED 3 helposti lasten toimintatilaan painamalla lapsi-nappia laitteen etuosassa. Elektrodeja ei tarvitse vaihtaa, koska yleiskäyttöisiä CPR Uni-padz -elektrodeja voidaan käyttää sekä aikuisilla että lapsilla. ZOLL AED 3 mahdollistaa lapsen elvyttämisen yhdellä napin painalluksella.

Minimi tauot

Rapid Shock tarjoaa sekä markkinoiden lyhimmän analyysiajan että analysoi jatkuvan kompression aikana. AED 3 -defibrillaattori antaa (uudella paristolla) iskun 5 sekunnin kuluttua rintakehän painelun keskeytyksestä. Tutkimukset osoittavat, että selvitymismahdollisuudet paranevat, kun defibrilloinnin viive minimoidaan PPE-jakosn jälkeen.

 

Helppo ylläpitää

AED 3 on helppo ylläpitää Program Management Onboardin avulla. Laite lähettää tiedot toimintatilasta sisäänrakennetun WiFin avulla. Laitteen toimintakuntoa ei enää tarvitse tarkistaa manuaalisesti. Jos AED 3 laitteen itsetesti antaa virheilmoituksen, laite lähettää siitä tiedon sähköpostitse.

Plus Trac ja Program Management Onboard WiFi-yhteydellä

Program Management Onboard™ varmistaa, että defibrillaattorisi on aina käyttövalmiina.

Rekisteröi AED 3 laitteesi online-palvelussa ZOLLin PlusTrac™ AED Program Management -järjestelmään. Yhdistä tämän jälkeen AED 3 laite paikalliseen WiFi-verkkoon. Program Management Onboard raportoi jokaisen AED 3 laitteen itsetestauksen ja toimintatilan. Jos AED 3 laitteen itsetestaus antaa tiedon virhetilanteesta tai  laitteeseen ei saada yhteyttä, niin tästä lähetetään heti tieto sähköpostitse.

Helppo omistaa

AED 3 on helppo omistaa, sillä käyttökustannukset ovat edulliset. Pariston ja elektrodien käyttöikä on valmiustilassa 5 vuotta, mikä tekee laitteesta kustannustehokkaan. CPR Uni-padz -elektrodeja voidaan käyttää sekä aikuisilla ja lapsilla, joten erillisille lasten elektrodeille ei ole tarvetta.

AED 3 laitteella on 8 vuoden takuu.

Muilla defibrillointielektrodeilla ei ole viiden vuoden käyttöikää valmiustilassa. Muilla defibrillaattoreilla ei ole mahdollista hoitaa sekä aikuisia että lapsia samoilla elektrodeilla ainoastaan yhtä nappia painamalla. Muilla laitteilla ei mahdollista 10 vuoden käyttöikä valmiustilassa vain yhdellä paristojen ja elektrodien vaihtokerralla.

Toimituksessa on mukana heti käyttövalmis ZOLL AED 3 defibrillaattori, paristo, viisi vuotta säilyvät CPR UNI-padz- elextrodit, jossa on mukana vaatesakset.

Saatat myös pitää...

 • CPR Uni-Padz

  CPR Uni-Padz yleiselektrodi elvytyspalautteella – lapsille/aikuisille

  8900.0002.80 308,76 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 249,00 
  Koriin
 • Zoll AED 3 akku

  AED 3 akku

  8000.0006.96 306,28 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 247,00 
  Koriin
 • ZOLL AED 3 laukku

  AED 3 laukku

  8000.0012.50 221,96 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 179,00 
  Koriin
 • Zoll AED 3 seinäteline

  AED 3 seinäteline

  8000.0012.55 141,36 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 114,00 
  Koriin