ZOLL AED Trainer 2 harjoituslaite. Sis. CPR.D harjoituselektrodit ja yhden parin vaihdettavia geelitarroja

TUOTENUMERO 8008.0050.21

737,80 

Alv 24 %
Veroton hinta 595,00 

Kuvaus

Zoll AED Plus Trainer on harjoitusdefibrillaattori, joka on tarkoitettu opiskelukäyttöön. Nyt ensiavun ja CPR kouluttajat voivat opettaa oppilaitaan tarjoamalla heille kokemuksia miten ihmishenkiä pelastetaan AED plus defibrillilaattorilla. Voit valita neljästä ennalta määrätystä elvytystilasta tai syöttää manuaalisesti koko elvytystoimenpiteen. Langaton säädin mahdollistaa usean AED plus trainer 2 kontrolloimisen yhtäaikaa.

Yksinkertaisella säätimellä kouluttajat voivat järjestää elvytystoimenpiteen ja ladata sen suoraan AED Plus trainer2 sekunneissa. Oppilaat painavat trainer2 on-off nappia aloittaakseen. Kouluttaja sitten määrää tarvitseeko defibrilloida seuraavaan simuloituun sydämen analyysiin vai ei, onko elektrodit kiinnitetty oikein vai ei, ja milloin trainer2 yksikkö ilmoittaa ”PAINA KOVEMMIN” ja ”HYVIN PAINELTU”. Yksinkertainen pysäytysnappula antaa kouluttajalle mahdollisuuden keskeyttää elvytystilanteen, puhua koulutettavalle, jonka jälkeen elvytystilannetta voi jatkaa siitä mihin se jäi.

2010 AHA ja ERC ohjeistukset valmiina
Trainer2 ohjelmisto helposti vaihdettavissa AHA:sta ERC 2010 ohjeistukseen

AED Plus Trainer2 sisältää kaiken mitä kouluttaja tarvitsee:

Ominaisuudet:

  • Tuotteen mitat: Korkeus 13,125 cm, Leveys 23,75 cm, Syvyys 28,75 cm
  • Paino: 2.2 kg
  • Virtalähde: 4 D-paristoa (Yksi setti mukana) harjoitusdefibrillaattorille (yli 100 tuntia harjoittelua), 2 AA-paristoa (yksi setti mukana) kaukosäätimelle. AC adapteri ei ole saatavilla, toimii vain paristoilla.