AmbuMan Airway Wireless

TUOTENUMERO A284427000

Alkaen: 3 354,20 

Alv 24 %
Veroton hinta 2 705,00 

Ambuman Airway wireless on tarkoitettu ilmatien hallinnan asiantuntijoille: endotrakeaalisen intuboinnin ja vaihtoehtoisten tekniikoiden, kuten larynxmaskin tai laryngeaalisen putken harjoitteluun.

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Ambu Kasvo-osa (Airway) 1 kpl

Tuotenumero 266000517
1

Ambu Akku Next Generation

Tuotenumero 234000077
1

Ambu Full Body päivityssetti

Tuotenumero 234000706
1
Tuotetunnus (SKU): A284427000 Osastot: ,

Kuvaus

AmbuMan Airway -nukella voidaan harjoitella kaikkia yleisiä ilmatien hallinnan toimenpiteitä. Siksi tässä harjoitusnukessa ei ole Ambu-hygieniajärjestelmää suusta suuhun tai suusta nenään tapahtuvan puhalluselvytyksen harjoitteluun. Kokovartalon päivityssarja (ylä- ja alaraajat) on saatavilla lisävarusteena, jonka avulla nukke voidaan asettaa myös istuvaan asentoon. Avattuna kantolaukkua voidaan käyttää mukavan tuntuisena harjoittelumattona.

Valvontainstrumentti

Mittari näyttää ohjeet, tuotetun ilman tilavuuden (litroina) ja rintakehän painelusyvyyden (millimetreinä). Lisäksi se visualisoi väärän käsien asennon painelun aikana ja mahan täyttymisen varoitussymbolilla.

Ambu Manikin Management Module

Pääyksikkönä on AmbuMan, johon on integroitu uusin langaton Ambu Wireless Technology. Selainpohjaisessa Ambu Manikin Management Modulessa voidaan ohjata, dokumentoida ja valvoa koulutettavien suoritusta. Ambu Manikin Management Module on keskitetty käyttöliittymä, joka sisältää kaiken datan ja tiedon: painelusyvyyden, oikean käsien asennon, ventilointitilavuuden, mahan täyttymisen.

Ilmatien hallinta

Ilmatien hallinnan harjoittelu: esim. larynxmaskit, laryngeaalinen tai trakeaalinen putki. Palje-maskiventilointi ja Guedel-ilmatien käyttö Ilmatie avautuu ainoastaan oikeassa yliojennuksessa.

Sisältö: 
– AmbuMan Airway Wireless elvytysnukke (torso)
– takki
– kuljetuslaukku, joka muuntautuu myös harjoittelualustaksi
– käyttöohjeet

Lisätiedot

Paino 0,000000 kg (kilogramma)