Defibrillaattori Philips HeartStart FRx

TUOTENUMERO 861304ABX

Alkaen: 2 119,16 

Alv 24 %
Veroton hinta 1 709,00 

Helppokäyttöinen ja tutkitusti markkinoiden turvallisin Sydäniskuri, AED*, defi tai deffa – myös vaativiin olosuhteisiin. Laitteen itsetarkistusohjelma helpottaa laitteen huoltoa. Laite on pitkäikäinen ja hyvä investointi, jolla on kahdeksan vuoden takuu. Laatutuote maailman johtavalta lääkintälaitteiden valmistajalta! Tutustu myös joustavaan leasingrahoitukseen!

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Puolikova kantolaukku FRx defibrillaattorille

Tuotenumero 941360
1

SMART Pads II eletrodit FRx defibrillaattoriin, 1-pari

Tuotenumero 989803139261

FRx lasten avain HeartStart FRx defibrillaattoriin

Tuotenumero 989803139311
1

Metallinen seinäkaappi defibrillaattorille hälyttimellä, Arky

Tuotenumero DI251

Kuvaus

Helppokäyttöinen Defibrillaattori
Defibrillaattoreiden kuningas Philips HeartStart FRx ohjaa elvytyksen etenemistä sekä visuaalisesti että selkein suomenkielisin äänikomennoin. Käynnistä vain laite virtapainikkeesta ja noudata sen antamia ohjeita.

FRx on monien eri tutkimusten ja käyttäjätestien perusteella helppokäyttöisin, turvallisin ja luotettavin AED.

Kestävä
Äkilliset sydänpysähdykset sattuvat yleensä tavanomaisessa ympäristössä. Philips HeartStart FRx on suunniteltu toimimaan lisäksi myös erittäin vaativissa olosuhteissa: vesisateessa, märällä alustalla uimahallissa, lentokoneissa, öljytankkereiden metallipinnoilla tai teollisuusalueilla – melkein missä tahansa. Tämä defibrillaattori kestää suihkuavan veden, enintään 250 kg:n kuorman sekä pudotuksen yhden metrin korkeudelta kovalle betonipinnalle. Siksi se on myös ääriolosuhteissa toimivien työyksikköjen ykkösvalinta.

Turvallinen ja laadukas tekniikka
FRx – defibfrillaattorissa käytetään Philipsin patentoimaa 150 joulen SMART Biphasic -matalaenergiatekniikkaa. Se on AED-laitteiden tutkituin ja potilaan selviytymisen kannalta turvallisimmaksi todettu menetelmä sydämen verenkierron pysäyttävän häiriön poistamiseksi. Mitä pienempää joulemäärää (energia) käytetään ja mitä vähemmän iskuja annetaan, sitä paremmin sydänlihas toipuu siihen annetuista sähköimpulsseista. Toisin sanoen: HeartStart FRx -defibrillaattorissa sähköimpulssin laatu korvaa määrän, potilaan parhaaksi.

Lähes huoltovapaa
Philips HeartStart FRx -defibrillaattorissa on automaattinen itsetarkistusohjelma, joka huolehtii puolestasi jopa säännölliset toimintatarkistukset, kuten akun täyteenlatauksen tai purun.

Laitteen ylläpitäjän tehtäväksi jää lähinnä lisävarusteiden satunnainen tarkistus. Philips HeartStart FRx:ää ei tarvitse huollattaa ulkopuolisella asiantuntijalla. Tämän helpommaksi puoliautomaattista defibrillaattoria ei enää voi tehdä.

FRx:n kannessa vilkkuva vihreä merkkivalo viestittää, että laite on käyttökunnossa. Jos laite syystä tai toisesta vaatii ylimääräisen tarkistuksen, FRx antaa siitä ilmoituksen kuuluvalla äänimerkillä.

Kun FRx on valmiustilassa, ylläpitohuolloksi riittää silmämääräinen tarkistus ja kulutusosien vaihto. Ylläpitohuoltoon kuuluu esimerkiksi elektrodien vaihto kahden vuoden välein ja pariston vaihto neljän vuoden välein. Nämä voit tehdä itse.

Tulosta FRx-defibrillaattorin pikakäyttöohje pdf-muodossa tästä ja tutustu mediapankkiimme, josta löydät lisää tietoa, käyttöohjeita ja videoita edustamistamme defibrillaattoreista. Ohjeeseen on upotettu QR-koodi, jolla saat siirrettyä FRx:n käyttöohjeen helposti myös omalle mobiililaitteellesi.

Kaikilla Philipsin AED-laitteilla on kahdeksan vuoden takuu.

* AED = Automaattinen tai puoliautomaattinen ulkoinen defibrillaattori

sydäniskuri, defi, deffa

Philips HeartStart FRx suomenkielinen PDF -esite

 

Yhteensopivat lisävarusteet ja täydennystarvikkeet:

SMART Pads II -elektrodit 

FRx -lastenavain 

FRx-varaparisto

Puolikova kantolaukku

Seinäkaappi

Seinäkaappi hälyttimellä ja huomiovalolla 

Takuu: 8 vuotta

Pariston vaihtaminen FRx:ään on helppoa:

Lisätiedot

Paino 1.5 kg

Puolikova kantolaukku FRx defibrillaattorille

Paino 0.74 kg

SMART Pads II eletrodit FRx defibrillaattoriin, 1-pari

Paino 0.17 kg

FRx lasten avain HeartStart FRx defibrillaattoriin

Paino 0.00 kg

Metallinen seinäkaappi defibrillaattorille hälyttimellä, Arky

Paino 1.2 kg

Saatat myös pitää...