Little Anne AED

TUOTENUMERO 122-01050

Alkaen: 519,56 

Alv 24 %
Veroton hinta 419,00 

Little Anne AED– eli ”pikku-Anne” – on tavanomaista Resusci Anne -nukkea edullisempi ja ominaisuuksiltaan karsitumpi, mutta silti aidontuntuinen elvytysnukke laadukkaan elvytyksen harjoitteluun myös Laerdalin Trainer 2 ja Trainer 3 -harjoitusdefibrillaattoreilla.

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Ilmatiet Little-Anneen 24 kpl

Tuotenumero 020300T

Suunsuojus nukeille 36 kpl /rll

Tuotenumero 15120103

Manikin Wipe puhdistuspyyhe 50 kpl / rs

Tuotenumero 152400

Varasto loppu

Anne-nuken puhdistusspray

Tuotenumero PRF

Kuvaus

Little Anne AED on edullinen ja realistinen vaihtoehto laadukkaan elvytyksen harjoitteluun käyttäen Trainer 2 ja Trainer 3 – harjoitusdefibrillaattoria. Koulutuksessa voidaan käyttää useita nukkeja, jolloin käytännön harjoittelumahdollisuudet ja oppilaiden aktiivisuus parantuvat. Elvytysnukke täyttää kaikki elvytyskoulutukselliset vaatimukset, joten harjoittelu on varmasti laadukasta.

AED Little Anne -nukke on kehitetty toimimaan uuden Laerdal AED Trainer 2:n ja Trainer 3:n yhteydessä. Tämä järjestelmä tarjoaa opiskelijalle täydellisen PPE-harjoittelukokemuksen. Kannettava ja näppärä AED Little Anne -harjoitusjärjestelmä on täydellinen PPE-D-harjoitteluratkaisu liikkuvalle kouluttajalle.

AED Little Anne –nukke tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin tavallinen Little Anne, ja vielä sen lisäksi seuraavat ominaisuudet :

  • – Rintakehässä ei ole näkyviä liitäntöjä, joten harjoittelijan on käytettävä anatomisia maamerkkejä elektrodien oikeiden sijoituspaikkojen löytämiseksi.
  • – Elektrodit on sijoitettava oikein AED Trainerin rintaan, jotta skenaarioissa voidaan edetä.
  • – Palaute annetaan AED Trainerista todentuntuisina äänikehotteina ja nukessa olevilla merkkivaloilla. Rinnan merkkivalot mahdollistavat vertailun elektrodien ihanteellisten sijoituspaikkojen kanssa.
  • – Mukana tuleva vetoketjullinen takki lisää skenaarioiden todentuntuisuutta.

Katso myös Resusci Anne QCPR -nuket

Sisältö:
– Little Anne-nukke
– Pehmeä kantokassi
– 2 Anne-nuken kasvot (tuotenro 310210T)
– 2 ilmatiet (tuotenro 020300T)
– 6 Manikin Wipes -puhdistuspyyhettä (tuotenro 152400)
– Käyttöohje
– Takki

Saatavana myös edullinen neljän Little Annen pakkaus tukevalla kuljetuskassilla.

 

Hakusanat:

pikkuanne

torso

elvytysnukke

peruselvytys