Practoplast -haavajäljitelmäsarja

TUOTENUMERO 100000

1 982,76 

Alv 24 %
Veroton hinta 1 599,00 

Laukku sisältää:  33 haavaa, 20 verikapselia, veritiiviste jota voi laimentaa vedellä, veripumppu, erikoisliima ja lasta, alkoholiliuos ja iholle tarkoitetut värikynät: punainen-sininen-musta.

Tuotetunnus (SKU): 100000 Osastot: , ,

Kuvaus

Practoplast on helppokäyttöinen:

  1. Levitä muutama pisara liimaa haavajäljitelmälle, levitä tasaisesti ja ohuesti koko pinnalle muovisella lastalla.
  2. Samalla tavalla levität liimaa iholle johon haluat kiinnittää haavan. Liima-alue tulee olla isompi iholla kuin itse haavajäljitelmä.
  3. Anna liiman kuivua kunnes se on läpikuultava. Sitten voit asettaa Practoplast haavan iholle. Haava tarttuu nyt ihoon.
  4. Käytön jälkeen voit helposti irrottaa haavat iholta. Liiman voit joko repäistä irti tai pestä pois haavajäljitelmältä. Orgaanisia liuottimia ( alkoholiliuoksia, bensiiniä, asetonia, jne.) ei tulisi käyttää koska ne voivat vahingoittaa muovihaavaa.
  5. Kostuta iho alkoholiliuoksella ja hankaa kevyesti harjalla poistaaksesi liiman.

Simuloitu verenvuoto:

Voit kiinnittää pieniä muovisia veripisaroita haavajäljtelmään ja iholle lateksiliiman avulla. Nestemäistä verta voi simuloida kiinnittämällä kartion muotoinen putki veripulloon ennen kuin kiinnität pullon haava-alueelle. Valtimoiden tai laskimoiden verenvuotoa simuloidaan käyttämällä letkua ja säiliötä jotka tulevat laukun mukana.  Täyttääksesi säiliön kiinnitä kartion muotoinen putki pulloon. Vie putki säiliön letkuun, ja sitten purista pulloa kovaa. Säiliö täyttyy verellä kun puristat pulloa.

Lisätiedot

Paino 0,00 kg (kilogramma)