Cederroth silmänhuuhtelupullo 2 x 500 ml

Tuotenumero 725200.

Käyttövalmiit silmänhuuhtelupullot tehokkaaseen silmänhuuhteluun. Pakkaus sisältää kaksi silmähuuhdetta.

Alkaen: 36,58 

Veroton hinta 29,50 

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Seinäpidike 500 ml:n silmänhuuhtelupullolle

Tuotenumero 7200

Käytännöllinen seinäteline yhdelle Cederroth silmänhuuhtelupullolle.

Seinäpidike 2x500 ml:n silmänhuhtelupullolle

Tuotenumero 7202

Käytännöllinen seinäteline kahdelle Cederroth silmänhuuhtelupullolle.

Kuvaus

Silmänhuuhtelu on tärkeä aloittaa onnettomuuden sattuessa Cederroth silmänhuuhtelupullon tehokkaalla huuhtelulla ja runsaalla nestemäärällä heti ensimmäisten sekuntien aikana. Yleisimpiä silmävammojen aiheuttajia ovat räjähtävät akut sekä lipeän, sementin, kalkin, konetiskiaineen, tiettyjen pesuaineiden, ammoniakin, rasvanpoistoaineiden, maalien, pesusoodan ja liiman roiskeet. Myös metallilastut, lika ja pöly on välittömästi huuhdeltava pois, jotta aine ei tartu silmään.

Cederrothin huuhtelunesteen tehokkuutta lisää boraattipuskurointi, jonka avulla neste pyrkii säilyttämään oman ph-arvonsa. Näin ollen huuhtelunesteen joutuessa tekemisiin emäksien tai happojen kanssa, se pyrkii palauttamaan ja säilyttämään oman neutraalin ph-arvonsa jolloin huuhtelu on tehokkaampaa ja silmän ph-arvo palautuu nopeammin normaaliksi. Puskuroimaton liuos vain laimentaa emäksen tai hapon ja huuhtelee sen pois.

Cederroth Silmähuuhde Tutkimus

Cederroth silmänhuuhtelupullo on suunniteltu siten, että se avautuu samalla, kun se kierretään irti seinätelineestä. Muotoillun huuhtelukupin ansiosta saavutetaan silmähuuhteen paras mahdollinen huuhtelutulos.

Cederrothin huuhteluneste, on 100-prosenttisesti fosfaatiton. Fosfaattia sisältävä silmähuuhde aiheuttaa kalkkiutumisriskin huuhtelunesteen fosfaatin reagoidessa kalsiumin kanssa. Tällöin saattaa muodostua liukenematonta valkoista sakkaa, joka vaurioittaa silmää lisää.

Cederroth Silmänhuuhtelun neutraloiva vaikutus on yleensä voimakkaampi emäs- kuin happoroiskeissa. Cederroth silmähuuhdejärjestelmää on saatavana useana vaihtoehtona, erilaisilla lisätarvikkeilla varustettuna, jolloin huuhtelu voidaan toteuttaa siten, että silmänhuuhtelupullot ovat joka tilanteessa helposti saatavilla ja käyttövalmiina.

Katso myös:

Silmänhuuhteluasema

Silmänhuuhteluampulli

Huuhteluspray

2 x 500 ml silmähuuhde, steriili, puskuroitu, säilöntäaineeton keittosuolaliuos (NaCl, natriumkloridi).
Kertakäyttöinen.
Säilyvyys 4,5 vuotta.
Mitat: Ø 6,6 cm  x 23,5 cm

Oheisella videolla käydään läpi silmänhuuhtelu Cederrothin pulloilla:

Lisätiedot

Paino 1.27 kg

Seinäpidike 500 ml:n silmänhuuhtelupullolle

Paino 0.2 kg

Seinäpidike 2x500 ml:n silmänhuhtelupullolle

Paino 0.85 kg

Saatat myös pitää...