Ensiapulaukut ja -pakkaukset

Ensiapulaukku tai ensiapupakkaus on välttämätön hankinta mökille, veneisiin, autoihin ja koteihin. Ensiapulaukkuja on monenlaisia ja monentasoisia. Tammedilta saat laadukkaat ja kestävät ensiapulaukut, joissa on tarkoituksenmukaiset ensiapuvälineet.

Cederroth ensiapulaukut ovat todella käteviä ja niitä on neljää eri kokoa. Taskupakkaus S kulkee aina mukana, Ensiapupakkaus M ja Ensiapulaukku L sopivat hyvin autoon, vapaa-ajan viettoon tai kotiin ja Ensiapupakki XL on tarkoitettu teollisuuteen ja työpaikoille, joissa onnettomuuden riski on ilmeinen.

Tammedin omat laukut on suunniteltu moniin eri käyttötarkoituksiin. Pienikokoinen pyöräilijän ensiapupakkaus käy pyöräilyyn, rullalautailuun ja moneen vauhtiurheiluun pienen kokonsa ansiosta. Ensiapupakkaus vapaa-aikaan on kätevän muotoinen ja mukautuu moneen tarkoitukseen. Retkeilijän Venture on suunniteltu retkeilyyn ja vaeltamiseen, kun taas urheiluseuran ensiapulaukku ja ensiapuryhmän päivystyslaukku ovat suunniteltu isoihin yleisötapahtumiin, urheiluseuroille ja joukkueille.

Olemme suunnitelleet ja testanneet laukut yhteistyössä ammattilaisten kanssa ja pyrimme päivittämään laukkujamme, joten jätä ihmeessä meille kommenttia ja kehitysehdotuksia.

Näytetään tulokset 1–12 / 35

Näytetään tulokset 1–12 / 35