SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® , verkkokoulutus

TUOTENUMERO hataensiapu4t

Alkaen: 105,40 

Alv 24 %
Veroton hinta 85,00 

Suorita SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® ,verkkokoulutus omaan tahtiin itselle sopivana aikana. Koulutuksen voi keskeyttää koska vaan ja jatkaa myöhemmin.

Lisävalinnat:

SPR ensiaputodistuskortti

Tuotenumero spr-ensiaputodistuskortti

Todistus käymästäsi ensiapukurssista, Kuvassa esimerkkinä SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® -kortti.

Tuotetunnus (SKU): hataensiapu4t Osasto:

Kuvaus

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuksessa opit omaan tahtiin tärkeimmät henkeä pelastavat tiedot ja taidot. Saat rohkeutta toimia äkillisissä hätäensiapua vaativissa tilanteissa.

Tilatessasi koulutuksen, muista lisätä sähköpostisi tilauskenttään. Oston suoritettuasi lähetämme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä kirjautumistiedot verkkomateriaaliin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

Tällä kurssilla voit myös yhden kerran päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA 1® – tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -pätevyyden kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus sopii sinulle, kun haluat oppia ensiaputaitoja kotiin, vapaa-ajalle, harrastustoimintaan tai työpaikalle. Kurssille voit tulla ilman aiempaa ensiapukoulutusta

Ensiapukurssin suorittamisesta saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Todistus on ns. mobiilikortti. Jos haluat muovisen ensiaputodistuksen, lisää se mukaan tilaukseen.

Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi, Englanti