Ale!

SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® , verkkokoulutus

TUOTENUMERO hataensiapu8t

Alkaen: Alkuperäinen hinta oli: 135,16 €.Nykyinen hinta on: 108,13 €.

Alv 24 %
Veroton hinta 87,20 

Suorita SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® ,verkkokoulutus omaan tahtiin itselle sopivana aikana. Koulutuksen voi keskeyttää koska vaan ja jatkaa myöhemmin.

Lisävalinnat:

SPR ensiaputodistuskortti

Tuotenumero spr-ensiaputodistuskortti

Todistus käymästäsi ensiapukurssista, Kuvassa esimerkkinä SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® -kortti.

Tuotetunnus (SKU): hataensiapu8t Osasto:

Kuvaus

Suorita SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® ,verkkokoulutus omaan tahtiin itselle sopivana aikana. Koulutuksen voi keskeyttää koska vaan ja jatkaa myöhemmin. Verkko- ja etäkursseissa käytännön harjoittelu on haastavaa.

Tilatessasi koulutuksen, muista lisätä sähköpostisi tilauskenttään. Oston suoritettuasi lähetämme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä kirjautumistiedot verkkomateriaaliin ja  elvytysnuken antamaasi osoitteeseen.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus antaa sinulle laajat ensiaputaidot monissa eri hätäensiapua vaativissa tilanteissa toimimiseen. Opit kattavasti hätäensiavun perusteet ja mm. sairauskohtauksien tunnistamisen ja niiden ensiavun sekä valmiuteen ja varautumiseen, henkiseen ensiapuun sekä terveyden edistämiseen liittyviä tekijöitä.

PR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus on interaktiivinen kokonaisuus teoriaa, monivalintatehtäviä, animaatioita, videoita ja itsenäisesti suoritettavia ensiapuharjoituksia. Voit suorittaa verkkokoulutuksen omaan tahtiin, pitää taukoja ja jatkaa siitä mihin jäit.

Tällä kurssilla voit myös yhden kerran päivittää voimassa olevan SPR Ensiapukurssi EA 1® – tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -pätevyyden kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus sopii sinulle, kun haluat oppia kattavasti hätäensiaputaitoja kotiin, vapaa-ajalle, harrastustoimintaan tai työpaikalle. Kurssille voit tulla ilman aiempaa ensiapukoulutusta. SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus sisältää myös sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

Ensiapukurssin suorittamisesta saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Todistus on ns. mobiilikortti. Jos haluat muovisen ensiaputodistuksen, lisää se mukaan tilaukseen