AED Trainer 2023

383,16 965,96 

Alv 24
Veroton hinta 309,00 779,00 

Kuvaus

AED Trainer, joka on suunniteltu edustamaan tyypillistä AED-käyttökokemusta, auttaa kehittämään perusosaamista AED-laitteen käytössä osana tehokkaampia perustason elvytys (BLS)-, ensiapu- ja maallikoiden painelu-puhalluselvytysohjelmia. Kädessä pidettävä laite on tarpeeksi yksinkertainen maallikkoelvyttäjille ja tarpeeksi tehokas ammattilaisille, ja sitä voidaan käyttää itsenäiseen AED-harjoitteluun tai osana QCPR-sovellukseen integroituja elvytysskenaarioita.

AED Trainer edustaa kaikkien markkinoilla olevien defibrillaattoreiden yleisimpiä piirteitä, joten harjoittelijoiden on helppo tuntea olevansa päteviä ja varmoja käyttämään defibrillaattoria tositilanteessa.

Kuusi ennalta asetettua koulutusskenaariota (aikuiset/lapset)

Simuloi yleisimpiä skenaarioita, kuten:

  • iskettävät rytmit
  • ei-iskettävät rytmit
  • huono elektrodien liitäntä

Mukauta AED Trainer

AED Trainer sisältää useita vaihtoehtoja harjoituslaitteiden mukauttamiseksi paikallisilla markkinoilla olevien defibrillaattoreiden mukaisiksi:

  • Valmiiksi kytketyt ja irrotetut elektrodit. Suosittelemme valmiiksi kytkettyjä, koska useimmat kliiniset defibrillaattorit käyttävät tätä asetusta.
  • QCPR-sovelluksen avulla metronomi voidaan kytkeä päälle/pois päältä ja täysin automaattiseksi/puoliautomaattiseksi.

Yhteensopiva Laerdal LINKin kanssa

Käytä LINK-elektrodeja automaattisen elektrodien sijoittelun tunnistamiseen ja skenaarion edistämiseen LINK-yhteensopivien harjoittelunukkejen kanssa.

Valmis erilaisiin asetuksiin

Käyttäjät voivat käyttää AED Traineria yksistään, laitteen ohjauspaneelin avulla, QCPR-sovelluksen avulla tai ilman sitä lisätoimintojen vuoksi ja Laerdal QCPR-harjoittelunuken kanssa tai ilman sitä.

Lisätiedot

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Määrä

AED Trainer 1 kpl, AED Trainer 3 kpl