AED Trainer 2023

383,16 965,96 

Alv 24
Veroton hinta 309,00 779,00 

Kuvaus

AED Trainer, joka on suunniteltu edustamaan tyypillistä AED-käyttökokemusta, auttaa kehittämään perusosaamista AED-laitteen käytössä osana tehokkaampia perustason elvytys (BLS)-, ensiapu- ja maallikoiden painelu-puhalluselvytysohjelmia. Kädessä pidettävä laite on tarpeeksi yksinkertainen maallikkoelvyttäjille ja tarpeeksi tehokas ammattilaisille, ja sitä voidaan käyttää itsenäiseen AED-harjoitteluun tai osana QCPR-sovellukseen integroituja elvytysskenaarioita.

AED Trainer edustaa kaikkien markkinoilla olevien defibrillaattoreiden yleisimpiä piirteitä, joten harjoittelijoiden on helppo tuntea olevansa päteviä ja varmoja käyttämään defibrillaattoria tositilanteessa.

Kuusi ennalta asetettua koulutusskenaariota (aikuiset/lapset)

Simuloi yleisimpiä skenaarioita, kuten:

  • iskettävät rytmit
  • ei-iskettävät rytmit
  • huono elektrodien liitäntä

Mukauta AED Trainer

AED Trainer sisältää useita vaihtoehtoja harjoituslaitteiden mukauttamiseksi paikallisilla markkinoilla olevien defibrillaattoreiden mukaisiksi:

  • Valmiiksi kytketyt ja irrotetut elektrodit. Suosittelemme valmiiksi kytkettyjä, koska useimmat kliiniset defibrillaattorit käyttävät tätä asetusta.
  • QCPR-sovelluksen avulla metronomi voidaan kytkeä päälle/pois päältä ja täysin automaattiseksi/puoliautomaattiseksi.

Yhteensopiva Laerdal LINKin kanssa

Käytä LINK-elektrodeja automaattisen elektrodien sijoittelun tunnistamiseen ja skenaarion edistämiseen LINK-yhteensopivien harjoittelunukkejen kanssa.

Valmis erilaisiin asetuksiin

Käyttäjät voivat käyttää AED Traineria yksistään, laitteen ohjauspaneelin avulla, QCPR-sovelluksen avulla tai ilman sitä lisätoimintojen vuoksi ja Laerdal QCPR-harjoittelunuken kanssa tai ilman sitä.

Ominaisuudet

AED Trainer 3 on suunniteltu jäljittelemään Philipsin HeartStart FR3 -defibrillaatorin toimintaa. Sen ominaisuudet eivät kuitenkaan sisällä FR3.n antamaa suurjännitettä, joten Trainer 3:n käyttö opetustilanteissa on täysin turvallista. Trainer 3 simuloi FR3:lla annettavia sähköiskuja.

Laitteelle annetaan maahantuojalta (Laerdal Oy) vuoden takuu.
Koulutukseen liittyviä laitteen ominaisuuksia:

–  Nopea hoidon aloittaminen. Trainer 3 käynnistyy välittömästi kannen avaamisesta.

–  Esikiinnitetyt elektrodit. Käytettäessä Trainer 3:n mukana tulevaa sähkönjohdinpantaa (hopeinen tarranauha), voidaan simuloida FR3:n  normaalia käyttöä esikiinnitetyillä elektrodeilla. Tällä järjestelyllä minimoidaan koulutuksessa vasteaikoja sähköiskun antamiseen. Pannan voi kiinnittää mihin koulutusnukkeen tahansa.  Trainer 3:n harjoituselektrodit kestävät jopa 100 käyttökertaa!

HUOM! Lisäämällä ihonvärisen 2,5 cm leveää Mikroporeteippiä pannan päälle siten, että jättää pannan molempiin päihin metallipintaa näkyviin elektrodeja varten, se sulautuu värinsä puolesta luonnollisemmin Anne-nuken rintakehälle.

– Trainer 3:a voi käyttää myös Trainer 2:n elektrodeilla (tno 198-80550). Tällöin elektrodeja ei kuitenkaan voi pitää laitteessa esikytkettyinä. Mikäli käytettävissäsi on LINK-teknologiaa hyödyntävä AED-Resusci Annenukke, voit käyttää Trainer 3:ssa myös erillisiä Laerdal LINK Technology -harjoituselektrodeja.

–  Vauvojen / lasten defibrillaatioavain. Trainer 3:n mukana toimitetaan vauvojen/lasten elvytykseen tarvittava defibrillaatioavain, joka on saatavissa erikseen myös oikeaan FR3:een. Trainer 3:n avain ei kuitenkaan sovellu käytettäväksi FR3:ssa!

–  Selkeät äänikehotteet.

–  Laaja konfiguroitavuus. Trainer 3:een voi vaihtaa myös puhuttavan käyttökielen erillisellä kielikortilla.

– Kunnollinen kanto/ -säilytyslaukku, johon mahtuu hyvin varaelektrodit ja tarvittavat puhdistusliinat sekä puhalluselvytyssuoja. Kovamuovisessa kantolaukussa harjoitusdefibrillaattori säilyy hyvin kolhuilta ja kosteudelta suojassa.

–  Pakkauksen mukana toimitetaan 4 kpl AA-koon Alkaliparistoja, joilla laitteen käyttöaika on n. 10 tuntia. Laite painaa 600 g.

 

HUOM!  Laitteen kuvassa oleva kaukosäädin (kannessa) ei kuulu perustoimituspakettiin, vaan on tilattavissa erikseen hintaan 32,00 euroa, alv 0% (tno 198-00350). Kaukosäätimen mukana toimitetaan sen käyttöön tarvittava Litium-Paristo CR2025.

Lisätiedot

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Määrä

AED Trainer 1 kpl, AED Trainer 3 kpl