AmbuMan Basic iQF elvytysnukke

TUOTENUMERO A268008000

722,92 

Alv 24 %
Veroton hinta 583,00 

Tuotetunnus (SKU): A268008000 Osastot: ,

Kuvaus

AmbuMan Basic iQF​ elvytysnukella voidaan harjoitella kaikkia peruselvytyksen BLS-algoritmin toimenpiteitä. Uuden iQF-sovelluksen avulla voit kouluttaa tarkasti elvytystä aikuisen sydänpysähdystilanteiden varalta. AmbuMan Basic iQF kamppailee nimestään huolimatta huomattavasti kalliimpien nukkejen sarjassa. AmbuMan Basic on teräsrakenteinen ja se on täysin huollettavissa Tammedilla Tampereella. Tukevan teräsrakenteen ansiosta rintakehän kestävyys on painalluksilla testattu 5 miljoonaan painallukseen asti.

Kaikissa Ambun nukeissa on mekaaninen visuaalinen elvytyspalaute tilanteisiin, jossa appia ei haluta tai ole mahdollista käyttää. Ambun patentoidun hygieniajärjestelmän ansiosta keuhkot on helppo ja nopea vaihtaa avaamatta rintakehää. Kulutustuotteet ovat huomattavasti kilpailijoiden vastaavia halvempia.

Nuken paino: 10 kg
Pituus: 70 cm
Leveys: 37 cm
Max. ventilaatiotilavuus: 1200 ml
Max. painelusyvyys: 7.5 cm

AmbuMan Basic iQF, harjoittelua tosielämän tilanteisiin

Terveydenhuollon kouluttajien avuksi. iQF-sovellus sisältää dataan perustuvaa tietoa ja tarkkoja mittaustuloksia tarvittavista elvytysparametreista. Auttaa opiskelijoitasi suorittamaan elvytyksen täydellisesti samalla nauttien peleistä haastamalla toisensa.

Realistinen ventilointi ja oikea painelusyvyys

Opiskelijat tuntevat realistisen ilmatien vastuksen sekä näkevät rintakehän kohoavan ja laskevan, kun päätä on kallistettu oikein ja nukkeen puhalletaan ilmaa. AmbuMan Basic antaa opiskelijoille mahdollisuuden nähdä, kuulla ja tuntea, millaista ventilointi on tosielämässä. Ainutlaatuinen hygieniajärjestelmä estää ristikontaminaation. Oikeaa painelusyvyyttä ja tarvittavaa ventilointitilavuutta voidaan tarkkailla harjoitusnuken palauteindikaattoreilla.

Saatavilla kaksi iQF-sovellusta: Kouluttajan iQF ja harjoittelijan iQF

Yhdistettävissä jopa kuusi nukkea

Sovellukset Android™- ja iOS™-käyttöjärjestelmille

Ladattavissa Google Play -kaupassa ja Apple App Storessa

Nukke ja laite yhdistetään Bluetooth®-yhteydellä