AmbuMan Advanced elvytysnukke

TUOTENUMERO A284407000

7 477,20 

Alv 24 %
Veroton hinta 6 030,00 

AmbuMan Advanced edustaa Ambun uusinta harjoitusnukkesukupolvea, joka täyttää kaikki hoitoelvytyksen (ALS) harjoitteluvaatimukset.

Tuotetunnus (SKU): A284407000 Osastot: ,

Kuvaus

Ilmatien hallinnan asiantuntija: endotrakeaalisen intuboinnin ja vaihtoehtoisten tekniikoiden, kuten larynxmaskin tai laryngeaalisen putken harjoitteluun.

AmbuMan Advanced edustaa Ambun uusinta harjoitusnukkesukupolvea, joka täyttää kaikki hoitoelvytyksen (ALS) harjoitteluvaatimukset.

Nukkejen painopisteenä on algoritmien hyödyntäminen: ilmatien hallinta, EKG-simulointi, defibrillointi ja IV- ja IO-yhteystekniikoiden harjoittelu.

Pääyksikkönä on AmbuMan, johon on integroitu uusin langaton Ambu Wireless Technology. Selainpohjaisessa Ambu Manikin Management Modulessa voidaan ohjata, dokumentoida ja valvoa koulutettavien suoritusta langattomasti.

Ambu Manikin Management Module on keskitetty käyttöliittymä, joka sisältää kaiken datan ja tiedon: painelusyvyyden, oikean käsien asennon, ventilointitilavuuden, mahan täyttymisen. AmbuMan Advanced -nukella voidaan kehittää räätälöityjä tilanteita ja mukauttaa ne eri kurssien sisältöihin. AmbuMan Advanced on hoitoelvytyksen harjoitusnukke ammattilaisille.

Räätälöityjen tilanteiden harjoittelu

AmbuMan Advanced antaa uusia mahdollisuuksia kurssin sisällön mukaiseen mukauttamiseen esimerkiksi ajantasaisten ERC-/AHA-ohjeistusten mukaisesti (erityisesti 2015 ohjeistukset). Luovuudella ei ole rajoja. Intuitiivisella käyttöliittymällä voidaan räätälöidä tilanteita nopeasti ja helposti. Niitä voidaan säätää manuaalisesti koulutuksen aikana harjoittelutilanteen mukaan. Elvytysparametrit ja käsitoimiset tapahtumat dokumentoidaan langattomasti ja kootaan arviointia ja tilanteen purkua varten.

Uusi arvioinnin taso

Henkilökohtainen arviointi ryhmäkoulutuksissa tehostaa koulutusta. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset tulokset (korkeintaan neljä osallistujaa).