AmbuMan SAM iQF elvytysnukke

TUOTENUMERO A268010000

394,32 

Alv 24 %
Veroton hinta 318,00 

AmbuMan Sam on edullinen, kevyt, mutta ominaisuuksiltaan erinomainen elvytysnukke. Nukessa on mekaaninen visuaalinen elvytyspalaute ja se saadaan kytkettyä iQF älysovelluksiin, jolloin elvytyspalaute on markkinoiden monipuolisin.

Tuotetunnus (SKU): A268010000 Osastot: ,

Kuvaus

AmbuMan SAM iQF​ elvytysnukella voidaan harjoitella kaikkia peruselvytyksen BLS-algoritmin toimenpiteitä. Uuden iQF-sovelluksen avulla voit kouluttaa tarkasti elvytystä aikuisen sydänpysähdystilanteiden varalta. AmbuMan SAM on kevyt ja pienikokoinen elvytysnukke, jonka ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Nukella on realistinen anatomia ja tukeva rakenne, AmbuMan SAM:in rintakehän painelukestävyys on testattu 600 000 painalluksella.

Ambun patentoidun hygieniajärjestelmän ansiosta keuhkot on helppo ja nopea vaihtaa avaamatta rintakehää. Kulutustuotteet ovat huomattavasti kilpailijoiden vastaavia halvempia.

Mitat: 70 x 33 x 20 cm
Paino: 2 kg

iQF, harjoittelua tosielämän tilanteisiin

Terveydenhuollon kouluttajien avuksi. iQF-sovellus sisältää dataan perustuvaa tietoa ja tarkkoja mittaustuloksia tarvittavista elvytysparametreista. Auttaa opiskelijoitasi suorittamaan elvytyksen täydellisesti samalla nauttien peleistä haastamalla toisensa.

Realistinen ventilointi- ja AED-harjoittelu

AmbuMan SAM mahdollistaa opiskelijoille realistisen ventilointikokemuksen. Oikeaa painelusyvyyttä ja tarvittavaa ventilointitilavuutta voidaan tarkkailla harjoitusnuken palauteindikaattoreilla. Umpinaisessa ylävartalossa on tarkka anatominen muotoilu, joka auttaa opiskelijoita oppimaan peruselvytystekniikan. Tähän sisältyy puoliautomaattisen defibrillaattorin (AED) käyttö ja sen elektrodien oikea sijoittelu. Ainutlaatuinen Ambu-hygieniajärjestelmä estää ristikontaminaation.

 

Saatavilla kaksi iQF-sovellusta: Kouluttajan iQF ja harjoittelijan iQF

Yhdistettävissä jopa kuusi nukkea

Sovellukset Android™- ja iOS™-käyttöjärjestelmille

Ladattavissa Google Play -kaupassa ja Apple App Storessa

Nukke ja laite yhdistetään Bluetooth®-yhteydellä