Laerdal Stifneck Select- lasten tukikauluri

TUOTENUMERO 980020

18,60 

Alv 24 %
Veroton hinta 15,00 

Kuvaus

Laerdal Stifneck Select on helppo valinta vaativienkin potilaiden immobilisaatioon. Lasten tukikauluri on säädettävissä 3 eri kokoon.

Korkean laadun ja tukikaulurin takaa löytyvien ohjeiden ansiosta käyttäjän on helppo asettaa tukikauluri potilaalle oikean kokoiseksi. Lukitusmekanismi varmistaa symmetrisen säädön ja tarjoaa käyttäjälle varmuuden siitä, että tukikauluri on asetettu turvallisesti paikoilleen.

Seuraavan neljän vaiheen jälkeen potilas on valmis kuljetettavaksi:

1. Mittaa potilas
2. Säädä oikea koko
3. Lukitse
4. Aseta potilaaseen

Ominaisuudet

Henkitorven kohdalta löytyvä aukko helpottaa hengitysteiden hallintaa ja pulssin tarkistamista. Suuri aukko tukikaulurissa mahdollistaa kaularangan palpaation, ventilaation, nesteenpoiston ja kaulan visualisoinnin. Stifneck Select toimii erinomaisesti riippumatta sääolosuhteista siihen muotoillun tarranauhan ansiosta. Kauluksen saa myös täysin litteäksi, joten se on helppo pakata ja kuljettaa.

Stifneck Select lasten tukikauluri soveltuu kaikille lapsipotilaille. Vaaleanpunaisen tarranauhan ansiosta Pediatric Stifneck Select on helppo tunnistaa lapsipotilaille sopivaksi.

Kaikki Laerdalin kaulurit ovat lateksittomia ja röntgensäteilyä läpäiseviä sekä MRI ja TT-kuvantamisen kanssa yhteensopivia.

 

Lisätiedot

Paino 0.09 kg

Saatat myös pitää...