Nonin Onyx Vantage 9590 pulssioksimetri

TUOTENUMERO NM8195

235,60 

Alv 24 %
Veroton hinta 190,00 

Nonin Onyx Vantage 9590 Sormipulssioksimetri on pienikokoinen, mutta erittäin tarkka pulssioksimetri joka sopii käytettäväksi lapsilla ja aikuisilla ja vauvoilla. Onyx vantage soveltuu happisaturaation mittaamisen, jos sormi tai varvas, josta happisaturaatio mitataan on yli lyijykynän paksuinen.

Laadukas ja helppokäyttöinen happisaturaatiomittari, jolla on 4 vuoden takuu.

Kuvaus

Nonin Onyx Vantage 9590 pulssioksimetri

Tunnista laatu ja käyttövarmuus, valitse laadukas ja kestävä pulssioksimetri, jolle luvataan kunnon takuu ja tuki.

Pulssioksimetrillä mitattavan hapen saturaation tarkkaileminen on rutiinitoimenpide lääketieteessä. Nonin Onyx Vantage mahdollistaa hapen saturaation ja sykkeen seurannan reaaliaikaisesti ja kivuttomasti ilman pistelyä. Happisaturaatiomittari on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat seurata veren happisaturaatiota reaaliaikaisesti, erityisesti terveydenhuollon ammattilaisten, mutta myös keuhko- ja sydänsairauksista kärsivien käyttöön.

Sormipulssioksimetri on tarkoitettu veren happisaturaation mittaamiseen helposti ja kivuttomasti sormesta tai varpaasta. Nonin Onyx Vantage pulssioksimetrillä kykenee suorittamaan jopa 6000 tarkastusmittausta tai 36 tuntia jatkuvaa mittausta. Laite toimii kahdella AAA -paristolla. Tuotteelle luvataan neljän vuoden takuu.

Onyx Vantage 9590 sormipulssioksimetri (spO2- eli happisaturaatiomittari) on kestävä, helppokäyttöinen ja tarkka laite. Mittaus voidaan suorittaa helposti ja luotettavasti kaikista sormista ja varpaista. Yksi ja sama pulssioksimetri soveltuu lapsille, aikuisille sekä vauvoille. Onyx vantage soveltuu happisaturaation mittaamisen, jos sormi tai varvas, josta happisaturaatio mitataan on yli lyijykynän paksuinen

Pulssioksimetrin tarkka ja tieteellisesti todistettu PureSAT-mittausteknologia varmistaa luotettavat mittausarvot haastavissakin olosuhteissa potilaan liikkuessa, sekä eri ihojen pigmenteillä että matalan perfuusion kohdallakin.

Tuote soveltuu kotiin, mökille, matkoille ja ensihoitoon, mutta myös urheilijoille, jotka haluavat tehostaa harjoitteluaan. Laadukas ja helppokäyttöinen happisaturaatiomittari.

Meiltä kysytään monesti, että miksi valita Nonin, kun happisaturaatiomittareita saa myös äärimmäisen halvalla. Tämä kuva tiivistää vastauksen. Nonin PalmSAT-tekniikka havaitsee erityisesti happisaturaation laskun paremmin kuin kilpailijat.

Katso myös suojalaukku

Huom! Laitteen väri vaihtelee! 

Suomenkielinen video, jossa Tammedin Kari Kuusisto esittelee Onyx Vantage 9590 pulssioksimetrin ja sen käyttöönoton:

 

Hakusanat: saturaatiomittari, pulssioksimetri, spo2-mittari, happisaturaatiomittari

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)