Pulssioksimetrit

Pulssioksimetri on tarkoitettu veren happisaturaation (kudoksen happipitoisuuden suhdetta sen suurimpaan mahdolliseen arvoon) mittaamiseen. Pulssioksimetrejä sanotaan myös happisaturaatiomittareiksi tai spO2-mittareiksia. Pulssioksimetrillä happisaturaation tarkkaileminen on rutiinitoimenpide lääketieteessä. Pulssioksimetrit ovat tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten sekä myös keuhko- ja sydänsairauksista kärsivien käyttöön. Näiden lisäksi saturaatiomittareita käyttävät esimerkiksi urheilijat, jotka haluavat harjoittelustaan kaiken irti.

Normaali happisaturaatio ihmisellä on vähintään 96 %, lievä hypoksemia eli happivajaus 89-95 %, keskivaikea 80-88 % ja vaikea 80 %. 100 % on yleensä merkki hyperventilaatiosta eli ylihengityksestä

Valikoimistamme löytyy enemmän sairaalakäyttöön tarkoitettu Nonin PalmSAT – pulssioksimetri sekä pienvastaanotoille ja kotikäyttöön erittäin suosittu Nonin Onyx Vantage 9590. Molemmat tuotteet ovat lääkinnällisia validoituja tuotteita, joissa on kunnon takuu. Pulssioksimetrit mittaavat happisaturaation ilman pistelyä ja kipua.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta