Cederroth Burn Gel palovammataitos/kasvomaski

TUOTENUMERO 51011014

25,92 

Alv 24 %
Veroton hinta 20,90 

Suuri geelimäinen palovammataitos keskisuurten palovammojen ensiapuun. Viilentää, vähentää kipua ja pysäyttää palovamman etenemisen syvemmälle.

Kuvaus

Nopea ensiapu palovammoihin! 

Suuri geelimäinen palovammataitos/kasvomaski. Soveltuu laaja-alaisempien palovammojen ensiapuun jaloissa, käsissä, rinnassa/selässä. Voidaan käyttää myös kasvojen palovammoissa; taitokseen on tehty silmä-, nenä- ja suuaukot, jotka avaamalla taitos on helposti käyttövalmis.

Huom! Laaja-alaiset ja vakavat palovammat tulee aina jatkohoitaa lääkärissä. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soitettava 112.

 

Käyttökohteet

Laaja-alaisempien 1. ja 2. asteen palovammojen ensiapu. Auringon polttama iho.

Miten palovammataitos toimii?

Palovammataitos jäähdyttää yhtä nopeasti kuin juokseva vesi. Jäähdyttää ja lievittää kipua, estää palovamman etenemisen syvemmälle kudoksiin.

Käyttö

Aseta palovammataitos palovamman päälle mahdollisimman pian palovamman syntymisestä. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle. Tarvittaessa taitoksen voi kiinnittää löyhästi ja ilmavasti harsositeellä (älä peitä tiiviillä materiaalilla jotta viilentävä vaikutus ei esty). Pidä iholla vähintään 20 minuuttia.

Koko: 30 cm x 40 cm

Koostumus: vesipohjainen (>96 % vettä) geeli, jonka vaikutus perustuu haihtuvan nesteen jäähdyttävään ja viilentävään vaikutukseen. Steriili, kertakäyttöinen tuote.

 

Videolla ohje palovammataitoksen käyttöön kohdasta 0:54 eteenpäin.

Hakusanat:
palovammataitos
palovammaside
palovamma
palovammageeli

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg

Saatat myös pitää...