Cederroth Burn Gel palovammataitos 10 x 10 cm, 2 kpl

Tuotenumero 901900.

Cederroth Burn Gel palovammataitos ensiavuksi palovammaan. Viilentää, lievittää kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle.

14,76 

Veroton hinta 11,90 

Kuvaus

Nopea ensiapu palovammoihin! Sopii Cederroth Ensiapuasemaan 490920.

Cederroth Burn Gel palovammataitos viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Jäähdyttää yhtä nopeasti kuin juokseva vesi ja nopeuttaa siten vamman paranemista. Taitoksessa oleva geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti, mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Gel suihketta ja -palovammataitoksia käytetään pinnallisiin ja osittain syviin, ensimmäisen ja toisen asteen palovammoihin. Tuote sopii myös auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin, säteilyvaurioihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn.

Käyttö

Aseta palovammataitos palovamman päälle mahdollisimman pian palovamman syntymisestä. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle. Tarvittaessa taitoksen voi kiinnittää löyhästi ja ilmavasti harsositeellä (älä peitä tiiviillä materiaalilla). Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia.

Jälkihoitona pienikokoiselle palovammalle esim. Burn Cover palovammalaastari, hieman isommalle esim. Jelonet rasva- ja palovammaside. Vakavissa ja yli kämmenen kokoisissa palovammoissa ota yhteys lääkäriin.

Tuote-edut
Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
Vesiliukoinen
Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>96 % vettä) geeliä jonka vaikutus perustuu haihtuvan nesteen jäähdyttävään ja viilentävään vaikutukseen.

Videolta löydät tietoa Burn Gel palovammataitoksesta kohdasta 0:50 eteenpäin.

Hakusanat:
palovammataitos
palovammaside
palovamma
ensiapu

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

Saatat myös pitää...