Cederroth Burn Gel palovammataitos 10 x 10 cm, 2 kpl

Tuotenumero 901900.

Palovammataitos 1. ja 2. asteen pienten palovammojen ensiapuun. Viilentää, lievittää kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle.

14,76 

Veroton hinta 11,90 

Kuvaus

Nopea ensiapu palovammoihin! Sopii Cederroth Ensiapuasemaan 490920.

Tuote-edut
Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
Vesiliukoinen
Myrkytön

Palovammataitos viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Jäähdyttää yhtä nopeasti kuin juokseva vesi ja nopeuttaa siten vamman paranemista. Taitoksessa oleva geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti, mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Palovammataitoksen käyttökohteet

Palovammataitosta käytetään pinnallisiin ja osittain syviin, ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen ensiapuun. Tuote sopii myös auringonpolttamalle iholle, säteilyvaurioihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Ensiapuun sopii vaihtoehtoisesti myös Cederroth Burn Gel spray 100 ml.

Käyttö

Aseta palovammataitos palovamman päälle mahdollisimman pian palovamman syntymisestä. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle. Tarvittaessa taitoksen voi kiinnittää löyhästi ja ilmavasti harsositeellä (älä peitä tiiviillä materiaalilla). Pidä iholla vähintään 20 minuuttia.

Jälkihoitona pienikokoiselle palovammalle esim. Burn Cover palovammalaastari, hieman isommalle esim. Jelonet rasva- ja palovammaside.

Vakavissa ja yli kämmenen kokoisissa palovammoissa hakeudu lääkäriin tai soita 112!

 

Koostumus: vesipohjainen (>96 % vettä) geeli, jonka vaikutus perustuu haihtuvan nesteen jäähdyttävään ja viilentävään vaikutukseen. Steriili, kertakäyttöinen tuote.

Videolla esitellyn Burn Gel sprayn uusi tuotenumero on 51011005. Palovammatuotteita sisältävän ensiapuaseman uusi tuotenumero on 51011003 (Ensiapuasema Pro).

 

Hakusanat:
palovammataitos
palovammaside
palovamma
ensiapu

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

Saatat myös pitää...