Cederroth Burn Gel palovammaside 10 x 10 cm, 2 kpl/rasia

Tuotenumero 901900.

Cederroth Burn Gel palovammaside 10 x 10 cm viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. 2 kpl/rasia.

14,76 

Veroton hinta 11,90 

Kuvaus

Ensiapu palovammoihin. Sopii Cederroth ensiapuasemaan 490920

Cederroth Burn Gel palovammaside 10 x 10 cm viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin, auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.

Tuote-edut
– Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
– Vesiliukoinen
– Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>96 % vettä) geeliä jonka vaikutus perustuu haihtuvan nesteen jäähdyttävään ja viilentävään vaikutukseen.

2 taitosta 10×10 cm/pakkaus

Lisätiedot

Paino 0.1 kg