Cederroth Burn Gel palovammataitos 20 x 20 cm

Tuotenumero 51011015.

Palovammaside 1. ja 2. asteen palovammojen välittömään ensiapuun. Viilentää, lievittää kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle ihoon.

13,52 

Veroton hinta 10,90 

Kuvaus

Steriili, kertakäyttöinen palovammataitos keskisuurten 1. ja 2. asteen palovammojen (n 20 x 20 cm) ja auringon polttaman ihon ensiapuun. Suuremmissa palovammoissa käytä useampia taitoksia. Jäähdyttää ja lievittää kipua, estää vamman etenemisen syvemmälle ihokudoksiin. Jäähdyttää yhtä nopeasti kuin juokseva vesi.

Tuote-edut

Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
Vesiliukoinen
Myrkytön

Käyttö

Palovamman satuttua avaa kertakäyttöinen palovammataitospakkaus ja aseta geelitaitos palovamman päälle. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle. Tarvittaessa taitoksen voi kiinnittää löyhästi ja ilmavasti harsositeellä (älä peitä tiiviillä materiaalilla). Pidä iholla vähintään 20 minuuttia. Hakeudu jatkohoitoon. Henkeäuhkaavissa tilanteissa soita 112.

Koostumus: vesipohjainen (>96 % vettä) geeli, jonka vaikutus perustuu haihtuvan nesteen jäähdyttävään ja viilentävään vaikutukseen. Steriili, kertakäyttöinen tuote.

Hakusanat:
palovammataitos
palovammaside
palovamma
palovammageeli

Videolta löydät tietoa Burn Gel palovammataitoksesta kohdasta 0:50 eteenpäin. Videolla esitellyn Burn Gel sprayn uusi tuotenumero on 51011005. Palovammatuotteita sisältävän ensiapuaseman uusi tuotenumero on 51011003 (Ensiapuasema Pro).

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg

Saatat myös pitää...