Cederroth huuhteluspray 150 ml

TUOTENUMERO 726000

14,88 

Alv 24 %
Veroton hinta 12,00 

Kätevä huuhteluspray pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista.

Kuvaus

Huuhteluspray, Cederroth; Eye & Wound Cleansing Spray

Suihkuta 10 – 15 cm etäisyydeltä. Huuhteluspraypullossa on tasainen suihku ja yhteensä 5 minuutin huuhteluaika. Toimii tehokkaana apuna mm. pintahaavojen puhdistuksessa. Pulloa voidaan käyttää useita kertoja ja huuhteluneste säilyy steriilinä viimeiseen pisaraan saakka.

HUOM! Cederroth huuhteluspray ei korvaa silmänhuuhtelua akuuteissa silmätapaturmissa (esim. syövyttävien tai emäksisten aineiden roiskeet), mutta toimii esimerkiksi jatkohuuhteluna kuljetuksen aikana ensihuuhtelun jälkeen. Ensihuuhteluun suosittelemme Cederroth silmänhuuhtelupulloa.

Pullon muoto ja ponnekaasun hyödyntäminen mahdollistavat käytön kaikissa asennoissa, myös ylösalaisin. Läpinäkyvän korkin sinetti rikkoutuu ensimmäisellä avauksella. Pulloa voidaan säilyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Pullon sisällä oleva huuhteluneste on pakattu erilleen ponnekaasusta, joten ne eivät voi sekoittua keskenään. Sisältää 150 ml steriiliä keittosuolaliuosta 0,9 % NaCl (natriumkloridi), sekä ympäristöystävällistä ponneainetta. Säilyvyys 3 vuotta valmistuspäivämäärästä.

Cederroth huuhtelusprayn ominaisuudet
– Huuhteluspray sekä silmän että haavojen puhdistukseen
– Sopii erinomaisesti Cederroth ensiapuasemaan
– Voidaan käyttää useita kertoja
– Steriili viimeiseen pisaraan

Pullon mitat: K 16,2 cm x 5,3 cm (halkaisija)

Pullon tilavuus: 150ml

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Saatat myös pitää...