Little Anne 2023

383,16 

Alv 24 %
Veroton hinta 309,00 

Uuden sukupolven Little Anne on kevyt peruselvytysnukke. Little Anne on suunniteltu uudelleen kuljetettavuuden ja langattomuuden ehdoilla.

Kuvaus

Uuden sukupolven Little Anne. Elvytysnukke on suunniteltu uudelleen kevyeksi peruselvytysnukeksi.

Yhteensopiva uuden AED Trainerin kanssa

Uuden sukupolven Little Anne on edullinen ja realistinen vaihtoehto laadukkaan elvytyksen harjoitteluun, Little Annen avulla saat reaaliaikaisen palautteen sekä painelu- että puhalluselvytyksestä langattomasti suoraan älypuhelimeen tai SkillGuide – palautteenantolaitteeseen.

Little Annen kanssa Bluetooth-yhteydellä toimiva QCPR-app antaa elvytyskoulutukseen monipuoliset, nykyaikaiset työkalut. App toimii iOS ja Android -laitteilla ja siihen voi kytkeä kaikki 6 nukkea samanaikaisesti, sekä seurata reaaliaikaisesti oppilaiden suoriutumista. Appiin voidaan yhdistä myös uusi AED-trainer harjoitusdefibrillaattori, jolloin päästään ennennäkemättömiin koulutusmahdollisuuksiin tässä hintaluokassa. Tämä monipuolinen elvytysnukke täyttää kaikki elvytyskoulutukselliset vaatimukset, joten harjoittelu on ennennäkemättömän laadukasta tähän hintaluokkaan.

 

Little Anne mahdollistaa todenmukaisen ja tehokkaan  QCPR koulutuksen eli painelu-puhalluselvytyksen harjoittelun, sillä nukke on koottu käyttäen seuraavia, anatomialtaan todellisen kaltaisia osia:

– Ilmatiet – rintakehä nousee ainoastaan oikeanlaista ventilaatiota annettaessa.

– Vartalo – harjoittelija oppii tunnistamaan kaikki peruselvytyksen kannalta oleelliset kehon merkit.

– Suu ja nenä – puhalluselvytyksen harjoittelu onnistuu.

Yhteensopiva uuden AED Trainerin kanssa.

AED Trainer, joka on suunniteltu edustamaan tyypillistä AED-käyttökokemusta, auttaa kehittämään perusosaamista AED-laitteen käytössä osana tehokkaampia perustason elvytys (BLS)-, ensiapu- ja maallikoiden painelu-puhalluselvytysohjelmia. Kädessä pidettävä laite on tarpeeksi yksinkertainen maallikkoelvyttäjille ja tarpeeksi tehokas ammattilaisille, ja sitä voidaan käyttää itsenäiseen AED-harjoitteluun tai osana QCPR-sovellukseen integroituja elvytysskenaarioita.

Yhteensopiva CPRmeterin kanssa.

Koska Little Annen rintakehä liikkuu realistisesti, sen kanssa voidaan käyttää CPR-meteriä sekä muita peruselvytysharjoitteluun sopivia palautteenantolaitteita. Oikea painelusyvyys voidaan varmistaa merkkiäänellä.

Yhteensopiva SkillGuiden kanssa.

Little Anne QCPR on yhteensopiva myös SkillGuiden kanssa, joka on pieni ja kannettava palautteenantolaite, jota voidaan käyttää täydentävänä tai erillisenä koulutusvälineenä

Käytännöllinen.

– Ilmatiet ovat edullisia ja helposti vaihdettavissa.

– Irrotettavien ja uudelleenkäytettävien kasvojen puhdistaminen on helppoa ja edullista.

Katso myös Resusci Anne QCPR -nuket

Lisätiedot

Paino 4,6 kg (kilogramma)
Väri:

Light, Dark