Cederroth Burn Gel spray 100 ml

TUOTENUMERO 51011005

19,72 

Alv 24 %
Veroton hinta 15,90 

Palovammojen ensiapuun tarkoitettu suihke. Viilentää, vähentää kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle ihokudoksiin.

Kuvaus

Nopea ja helppokäyttöinen ensiapu palovammoihin! Sopii Cederrothin Ensiapuasemaan ja Ensiapuasema Pro:hon.

Cederroth Burn Gel suihke viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel suihke jäähdyttää yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana.  Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Cederroth Burn Geliä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin, ensimmäisen ja toisen asteen palovammoihin; kuumuuden ja auringon aiheuttamiin palovammoihin, säteilyvaurioihin sekä esim. nokkosten, meduusojen tai hyönteisten puremien aiheuttamaan kirvelyyn. Pulloa voidaan käyttää useita kertoja.

Käyttö

Suihkuta paksu kerros geeliä palovamman päälle. Jäähdyttävä vaikutus kestää 2 tuntia.

Jälkihoitona pienikokoiselle palovammalle esim. Burn Cover palovammalaastari, hieman isommalle esim. Jelonet rasva- ja palovammaside. Vakavissa ja yli kämmenen kokoisissa palovammoissa ota yhteys lääkäriin tai soita 112.

Tuote-edut
Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
Vesiliukoinen
Myrkytön

Sisältää vesipohjaista (>96 % vettä) geeliä jonka vaikutus perustuu nesteen haihtumisen jäähdyttävään ja viilentävään vaikutukseen.

Hakusanat:

palovammageeli
palovamma
ensiapu

Lisätiedot

Paino 0.07 kg

Saatat myös pitää...