AED Trainer 3 harjoitusdefibrillaattori

TUOTENUMERO 198-00150

891,56 

Alv 24 %
Veroton hinta 719,00 

Kuvaus

AED Trainer 3 harjoitusdefibrillaattori

Trainer 3 perehdyttää ensiapukurssilaisia ja hoitoalan ammattilaisia puoliautomaattisen defibrillaattorin ripeään käyttöön. Asianmukaisen elvytysnuken ja Trainer 3:n avulla voidaan antaa tasokasta elvytyskoulutusta sydänpysähdyspotilaan mahdollista kohtaamista varten.

Trainer 3:ssa on kahdeksan eri opetusskenaariota, jotka simuloivat todellisia äkillisiä sydänpysähdyksiä (SCA). Eri skenaarioiden avulla oppilaat voivat etukäteen varautua juuri heidän työyksikössään todennäköisemmin eteen tulevaan tilanteeseen. Opetustilanteita voidaan käyttää yhdessä hoitoelvytyksen hyväksyttyjen kansainvälisten koulutusohjelmien kanssa.

Trainer 3 toimitetaan Euroopan Elvytysneuvoston (European Resuscitation Council, ERC) ja vuoden 2010 AHA-ohjeiden (American Heart Associtation) mukaisilla tehdasasetuksilla. Laite voidaan helposti määrittää myös paikallisten hoitokäytäntöjen tai jatkossa eteentulevien elvytysohjepäivitysten mukaiseksi.

 

Ominaisuudet

AED Trainer 3 on suunniteltu jäljittelemään Philipsin HeartStart FR3 -defibrillaatorin toimintaa. Sen ominaisuudet eivät kuitenkaan sisällä FR3.n antamaa suurjännitettä, joten Trainer 3:n käyttö opetustilanteissa on täysin turvallista. Trainer 3 simuloi FR3:lla annettavia sähköiskuja.

Laitteelle annetaan maahantuojalta (Laerdal Oy) vuoden takuu.
Koulutukseen liittyviä laitteen ominaisuuksia:

–  Nopea hoidon aloittaminen. Trainer 3 käynnistyy välittömästi kannen avaamisesta.

–  Esikiinnitetyt elektrodit. Käytettäessä Trainer 3:n mukana tulevaa sähkönjohdinpantaa (hopeinen tarranauha), voidaan simuloida FR3:n  normaalia käyttöä esikiinnitetyillä elektrodeilla. Tällä järjestelyllä minimoidaan koulutuksessa vasteaikoja sähköiskun antamiseen. Pannan voi kiinnittää mihin koulutusnukkeen tahansa.  Trainer 3:n harjoituselektrodit kestävät jopa 100 käyttökertaa!

HUOM! Lisäämällä ihonvärisen 2,5 cm leveää Mikroporeteippiä pannan päälle siten, että jättää pannan molempiin päihin metallipintaa näkyviin elektrodeja varten, se sulautuu värinsä puolesta luonnollisemmin Anne-nuken rintakehälle.

– Trainer 3:a voi käyttää myös Trainer 2:n elektrodeilla (tno 198-80550). Tällöin elektrodeja ei kuitenkaan voi pitää laitteessa esikytkettyinä. Mikäli käytettävissäsi on LINK-teknologiaa hyödyntävä AED-Resusci Annenukke, voit käyttää Trainer 3:ssa myös erillisiä Laerdal LINK Technology -harjoituselektrodeja.

–  Vauvojen / lasten defibrillaatioavain. Trainer 3:n mukana toimitetaan vauvojen/lasten elvytykseen tarvittava defibrillaatioavain, joka on saatavissa erikseen myös oikeaan FR3:een. Trainer 3:n avain ei kuitenkaan sovellu käytettäväksi FR3:ssa!

–  Selkeät äänikehotteet.

–  Laaja konfiguroitavuus. Trainer 3:een voi vaihtaa myös puhuttavan käyttökielen erillisellä kielikortilla.

– Kunnollinen kanto/ -säilytyslaukku, johon mahtuu hyvin varaelektrodit ja tarvittavat puhdistusliinat sekä puhalluselvytyssuoja. Kovamuovisessa kantolaukussa harjoitusdefibrillaattori säilyy hyvin kolhuilta ja kosteudelta suojassa.

–  Pakkauksen mukana toimitetaan 4 kpl AA-koon Alkaliparistoja, joilla laitteen käyttöaika on n. 10 tuntia. Laite painaa 600 g.

 

HUOM!  Laitteen kuvassa oleva kaukosäädin (kannessa) ei kuulu perustoimituspakettiin, vaan on tilattavissa erikseen hintaan 32,00 euroa, alv 0% (tno 198-00350). Kaukosäätimen mukana toimitetaan sen käyttöön tarvittava Litium-Paristo CR2025.

 

Lisätiedot

Paino 0,00 kg (kilogramma)