Bayer Contour XT verensokerimittari

Tuotenumero 84030970.

Bayer Contour XT verensokerimittari on suosittu ja luotettava verensokerimittari, joka hyödyntää täysin uutta teknologiaa verensokerin mittaamiseen. Se on erittäin luotettava, nopea ja helppokäyttöinen. Verensokerimittari on heti käyttövalmis pakkauksesta otettaessa.

Alkaen: 15,00 

Veroton hinta 12,10 

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Bayer Contour Next verensokeriliuskat

Tuotenumero 84030881

Bayer Microlet pistolaitteen lansetit 200 kpl

Tuotenumero 6283681

Bayer Contour Next kontrolliliuos

Tuotenumero 84030563

Varasto loppu

1

Kuvaus

Bayer Contour XT verensokerimittari on suunniteltu mahdollisimman automaattiseksi, se hyödyntää täysin uutta teknologiaa verensokerin mittaamiseen ja jopa kertoo, jos testiliuskassa ei ole tarpeeksi näytettä. Contour verensokerimittari on erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää. Verensokerimittari on heti käyttövalmis pakkauksesta otettaessa.

Bayer Contour XT verensokerimittari lukee Contour Next verensokeriliuskoja. Mittausaika on vain 5 sekuntia. Verensokerimittarin näyttö on iso ja helppolukuinen.  Mittari koodautuu eli kalibroituu joka kerta, kun uusi Contour Next -liuska asetetaan paikalleen. Mittaaminen on helppoa ja nopeaa sekä mittaustulokset ovat varmasti luotettavia.

Bayer Contour XT verensokerimittari soveltuu sekä asiakkaan omaan yksityis- että terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Bayer Microlet pistolaitteen lansetit

Bayer Contour XT kayttö-ohje

Pakkauksen sisältö:
Contour XT verensokerimittari
5 kpl Contour Next verensokeriliuskaa
Käyttöopas ja pikaopas
Bayerin Microlet 2 -pistolaite
5 kpl Microlet värillistä lansettia
Omaseurantaviko ja kotelo