CAT Tourniquet -taktinen kiristysside Trainer, sininen

TUOTENUMERO CAT-SIN

48,36 

Alv 24 %
Veroton hinta 39,00 

Harjoituskäyttöön tarkoitettu kiristysside suurten, henkeäuhkaavien verenvuotojen tyrehdyttämiseen. Sopii käytettäväksi yhdellä kädellä.

Varasto loppu

Kuvaus

Suosittu CAT (Combat Application Tourniquet) yhden käden kiristysside on tarkoitettu henkeä uhkaavien verenvuotojen tyrehdyttämiseen. Tarvittaessa tämä kiristysside pystytään laittamaan itselle myös yhdellä kädellä. Tuotteessa on nopea tarrakiinnitys ja -varmistus kuljetuksen ajaksi.

Sininen kiristysside on tarkoitettu harjoituskäyttöön. Tällöin todelliseen hätätilanteeseen tarkoitettu kiristysside ei ole päässyt löystymään harjoituskäytössä. Hätätilanteeseen tarkoitettu huomaamaton musta CAT-kiristysside on suunnattu erityisesti puolustusvoima- ja viranomaiskäyttöön. Selkeästi erottuva Oranssi CAT-kiristysside sopii ensiaputuotteeksi kenelle tahansa.

CAT kiristyssidettä käyttävät esimerkiksi monien eri maiden sotilasjoukot, sekä eri viranomaisten valmiusryhmät. CAT soveltuu käyttöön hyvin myös esim. metsureille, metsästäjille sekä muille, jotka työskentelevät yksin ja joiden työssä on tapaturmaisen ison verenvuodon mahdollisuus. CAT-side on testattu useissa testeissä ja palkittu mm. Top 10 Greatest Invention by the U.S. Army. CAT on Suomen puolustusvoimien valinta yhdenkäden kiristyssiteeksi.

 

CAT kiristyssiteen säilytyskotelot:

 

Näin käytät CAT-kiristyssidettä:

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg

Saatat myös pitää...

 • CAT Tourniquet -taktinen kiristysside, musta

  CAT 39,56 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 31,90 
  Koriin
 • Tasmanian Tiger Tourniquet pouch II

  Tasmanian Tiger Tourniquet pouch II

  3446 12,65 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 10,20 
  Koriin
 • cat side oranssi

  CAT Tourniquet -taktinen kiristysside, oranssi

  CATOR 40,92 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 33,00 
  Koriin
 • Tasmanian Tiger Tourniquet pouch

  Tasmanian Tiger Tourniquet pouch

  3443 10,91 
  Alv 24 %
  Veroton hinta 8,80 
  Koriin