Defibrillaattori Philips HeartStart FR3 rytminäytöllä

TUOTENUMERO 861389

3 857,64 

Alv 24 %
Veroton hinta 3 111,00 

Huom! FR3-defibrillaattoria ei enää valmisteta, ota yhteyttä myynti@tammed.fi.

FR3:n sijasta suosittelemme Philips FRx -defibrillaattoria.

HeartStart FR3 on lujatekoinen ja luotettava defibrillaattori – eli ”deffa” – ensihoidon ammattilaisille kaikenlaisiin hoitotilanteisiin. Se on Philipsin toistaiseksi paras puoliautomaattinen ulkoinen defibrillaattori, jolla elvytys sujuu entistä nopeammin, helpommin ja paremmin.

Laatutuote maailman johtavalta lääkintälaitteiden valmistajalta!

Varasto loppu

Kuvaus

Huom! FR3-defibrillaattoria ei enää valmisteta, ota yhteyttä myynti@tammed.fi.

FR3:n sijasta suosittelemme Philips FRx -defibrillaattoria

HeartStart FR3 on Philipsin toistaiseksi paras ensihoidon ammattilaisille tarkoitettu puoliautomaattinen ulkoinen defibrillaattori. Sillä elvytys sujuu entistä nopeammin, helpommin ja paremmin.

Kaikista johtavien laitevalmistajien ammattikäyttöön kehittämistä puoliautomaattisista ulkoisista defibrillaattoreista (AED) HeartStart FR3 on pienin ja kevyin. Kuten Philipsiltä odottaa sopii, laite on lujatekoinen ja luotettava kaikenlaisissa hoitotilanteissa.

Tiesitkö, että nykyisten AED-laitteiden tunnettuus perustuu Philipsin aikoinaan kehittämiin ForeRunner- ja HeartStart FR2 -malleihin? Uusi HeartStart FR3 nostaa rimaa entisestään.

 

Nopeammin

Potilas saa oikeaa hoitoa aiempaa nopeammin, koska laite on käyttövalmis entistä lyhyemmässä ajassa. HeartStart FR3:lla elvytys on nopeaa, sillä:

– Laite latautuu automaattisesti, kun FR3-kantolaukku avataan. Voit keskittyä elektrodien asettamiseen heti.

– Esikytkettyjä SMART Pads III -elektrodeja ei ole pakattu foliopussiin. Vedä vain suojakalvo irti ja aseta elektrodit paikoilleen.

– Quick Shock -toiminto vähentää keskeytyksiä elvytyksen aikana ja nopeuttaa iskun antamista.

– Samat SMART Pads III -elektrodit käyvät aikuisille ja lapsille. Elvytyksen voi siis aloittaa lasten sydänpysähdyksissä aiempaa nopeammin.

– Laite sisältää lapsiavaimen, joka pienentää defibrillointienergiaa ja ottaa määritetyt vauvan/lapsen elvytysprotokollat käyttöön automaattisesti.

 

Helpommin

Elvytys sujuu aiempaa helpommin, sillä HeartStart FR3 on erittäin pieni ja kevyt. Laite on suunniteltu lujatekoiseksi, luotettavaksi ja käyttövalmiiksi. HeartStart FR3:lla elvytys on nopeaa, sillä:

– FR3 on ensihoidon ammattilaisille tarkoitetuista johtavien laitevalmistajien AED-laitteista pienin ja kevein (1,6 kg). Se on siis entistä helpompi kuljettaa mukana.

– Laitteen nestekidenäyttö on kirkas ja tarkka, joten laitetta on aiempaa helpompi käyttää hämärässä tai valoisassa ympäristössä.

– FR3 on käyttövalmis silloin, kun sitä tarvitaan. Sen päivittäinen, viikoittainen ja kuukausittainen itsetarkistusohjelma varmistaa elektrodiliitäntöjen eheyden.

– Pöly- ja suihkuvesisuojaus (IP55) takaa, että FR3 kestää vaativissakin olosuhteissa.

– Käyttövalmiuden merkkivalo vilkkuu vihreänä, kun FR3 on käyttövalmis.

– Kaksikielinen kokoonpano helpottaa FR3:n käyttöä kaksikielisissä ympäristöissä.

– Laitteen akku on pitkäkestoinen (n. 300 iskua tai 12 h monitorointia). Voit luottaa siihen, että FR3 on käyttövalmis silloin, kun sitä tarvitaan.

– Elvytysmetronomi pitää painelurytmin tasaisena.

SMART Pads III -elektrodit sopivat myös kaikkiin HeartStart FR2 -sarjan laitteisiin, joten voit käyttää niissä samaa elektrodisarjaa.

Hyödynnä monipuoliset päivitysmahdollisuudet – Philipsin uusin tekniikka käytössäsi myös tulevaisuudessa!

 

Paremmin

Laitteesssa on erilaisia tiedonhallintaratkaisuja, jotka auttavat parantamaan toimintaa parantaa jatkuvasti. HeartStart FR3:lla elvytys on parempaa, sillä:

– AED-tapahtumia voidaan tarkastella, merkitä, tulostaa ja tallentaa HeartStart Event Review -tiedonhallintasovelluksella.

– Tiedonhallintasovelluksen ansiosta ensihoidon tapahtumat voidaan käydä ripeästi läpi. Koulutuksesta tulee näin tehokkaampaa.

– HeartStart Event Review Pro -tiedonhallintasovelluksella voidaan arvioida ensihoitohenkilöstön toimintaa ja potilaan hoitovastetta. Arviointi on monipuolista, siinä huomioidaan eri osa-alueet sekä yksilöt ja järjestelmä.

– HeartStart Data Messenger -sovelluksella voidaan automaattisesti reitittää tapahtumat ensihoitohenkilöstön tietokoneilta suoraan esimerkiksi johtavalle lääkärille tai tietojen ylläpitäjälle.

– Defibrillaattoritapahtuma voidaan liittää mihin tahansa sähköiseen ensihoitokertomusjärjestelmään (ePCR). Liittämiseen käytetään valmistajan omaa ohjelmistokehityspakettia (Philips Data Software Development Kit).

 

Tulosta HeartStart FR3 -defibrillaattorin pikakäyttöohje täältä. PDF-ohjeeseen on myös upotettu QR-koodi, jolla FR3:n käyttöohje on helppo siirtää omalle mobiililaitteellesi.

Kaikilla Philipsin AED-laitteilla on kahdeksan vuoden takuu.

 

Yhteensopivat täydennystarvikkeet:

Defibrillointielektrodit

Varaparisto

Lapsiavain

 

Takuu: 8 vuotta

 

 

Hakusanat:

 

Philips

Laerdal

AED

Lisätiedot

Paino 0,00 kg (kilogramma)