Microlife BP A6 BT Verenpainemittari

Tuotenumero BPA6BT.

Microlife BP A6 BT verenpainemittari on uusi Bluetooth-yhteydellä toimiva lippulaivamalli, jonka avulla verenpaineen mittaustiedot löytyvät hyvässä järjestyksessä älypuhelimessasi. Mukana toimitetaan M-L-koon KOVA mansetti.

Alkaen: 123,00 

Veroton hinta 99,19 

Lisävalinnat:
Tuote Määrä

Microlife Mansetit

Tuotenumero
1

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Tutustu myös lempeästi mittaavaan Microlife BP A7 Touch -verenpainemittariin

Microlife BP A6 BT on Microlifen lippulaivamalli, joka yhdistyy älypuhelimeen Bluetooth-yhteyttä käyttäen ja tietokoneeseen USB-väylän kautta. Näin mittaustulokset kulkevat mukana älypuhelimessasi, ja voit näyttää ne suoraan lääkärille, ilman helposti hukkuvia paperilappusia. Uudessa BP A6 BT:ssä on kaikki samat ominaisuudet kuin BP A6 PC:ssä, mutta lisänä on käyttöä entisestään tehostava Bluetooth-yhteys, joka tuo tiedot älypuhelimeen.

Microlife BP A6 BT verenpainemittari on kuten sen edeltäjätkin, korkealuokkainen ja luotettava lääketieteellinen laite, jolla voit suorittaa mittauksia käsivarren yläosasta. Se on helppokäyttöinen, tarkka ja suositeltava väline verenpaineen mittaukseen kotona ja ammattikäytössä. Laite on kehitetty yhdessä lääkäreiden kanssa ja kliiniset testit osoittavat sen mittaustarkkuuden olevan hyvin korkealaatuinen (verenpaine +-3mmHg, pulssi +- 5%). Microlife BP A6 BT verenpainemittarin uusin AFib-teknologia havaitsee eteisvärinän suurella tarkkuudella (Microlifen verenpainemittari havaitsi eteisvärinän 97% tapauksista. [NCBI:n tutkimus] )

Verenpainemittarin patentoitu MAM-teknologia (Microlife Average Mode) ottaa automaattisesti kolme perättäistä mittausta yhdellä painalluksella, ja antaa keskiarvon mittauksista tarjoten näin luotettavamman mittaustuloksen. Kolmen mittauksen ja yhden mittauksen moodeja voi vaihtaa verenpainemittarin sivussa olevalla kytkimellä. AFIB-teknologian avulla laite voi tunnistaa myös eteisvärinän.

Microlife BP A6 BT verenpainemittarissa on myös Gentle+ -teknologiaa, joka takaa tarkan ja miellyttävän mittaustuloksen optimaalisella nopeudella ja paineensäädöllä. Suosittelemme tätä verenpainemittaria laatutietoisille kuluttajille, työterveysasemille ja pienille klinikoille.

Microlifen verenpainemittareita on tutkittu laajalti, eri tutkimuksia ja tutkimustuloksia löytyy mm. Microlifen kootulta tutkimussivustolta.

Microlife BP A6 BT:n ominaisuudet

 • Mittaa verenpaineen ja pulssin
 • AFIB-teknologia: voi havaita/löytää eteisvärinän
 • MAM teknologia: 3 peräkkäistä mittausta (lääkärien suosituksen mukaisesti)
 • Gentle+ -teknologia
 • Muisti: 99 muistipaikkaa
 • Korkea mittaustarkkuus
 • Liikennevaloindikaattori helpottaa verenpaineen mittaustulosten lukua ja luokittelua
 • Pariston merkkivalo
 • Käsivarren liikeilmaisin
 • Mansetin ilmaisin
 • Suuri digitaalinen näyttö
 • USB-portti tietokoneeseen liittämistä varten
 • Bluetooth-yhteys älypuhelimeen liittämistä varten
 • Aika ja päivämäärä
 • Toimituksen sisältö: M-L mansetti KOVA (22–42 cm), laukku, teline, paristot, verkkoadapteri ja käyttöohje
 • 5 vuoden takuu

Kun tilaat Microlife BP A6 BT – verenpainemittarin tammedilta saat lisäksi Tammedin oman A4-kokoisen pikakäyttöoppaan verenpainemittarille

Microlife BP A6 BT Esittelyvideo

 

 

Microlife Verenpainemittarit:

Microlife BP A2 Basic
Microlife BP A3 Comfort
Microlife BP A6 BT
Microlife Bp A7 Touch

Microlife on maailman johtavin verenpaineen monitorointilaitteiden tuottaja. Microlife BP A6 BT on kliinisesti validoitu ja testattu verenpainemittari, jota lääkärit suosittelevat mittaustulosten tarkkuuden, käyttömukavuuden ja pitkän takuun vuoksi.

Huom! Verenpainemittari tulee kalibroida säännöllisin väliajoin (esim. Microlife suosittelee kalibrointia joka toinen vuosi). Kalibroinnin suorittaa Suomessa maahantuoja, ohjeet kalibrointiin löydät tästä linkistä.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Microlife Mansetit

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko:

Small – 17-22 cm (tno Z950001-0), Medium – 22-32 cm (tno Z950002-0), Pehmeä Medium/Large – 22-42 cm (tno Z950004-0), Pehmeä Large/X-large – 32-52 cm (tno Z950005-0), Kova Medium/Large- 22-42 (tno Z950006-0)

Saatat myös pitää...